10/Δεκ/20
Δεν επαναπαύεται ποτέ! To νέο βήμα της πορνοστάρ Kira Queen...

Δεν επαναπαύεται ποτέ! To νέο βήμα της πορνοστάρ Kira Queen…

H Kira Queen είναι μία πορνοστάρ με μακρά πορεία στο εξωτερικό με πολύ δυνατές συνεργασίες. Μερικές από τις εταιρείες που έχει συνεργαστεί είναι:21Sextury, DDF Productions, Reality Kings, More Gonzo , ενώ ήταν και από τις πρωταγωνίστριες που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα και στο “Sugarbabestv”. Μία Ρωσίδα καλλονή που φαίνεται πως αγαπά πολύ την Ελλάδα, καθώς έχει παίξει σε 6 ταινίες της γνωστής ελληνικής εταιρείας παραγωγής (Merry SexMAS,Extra Hotel Room Service, The Russian Queen Kira Bang her Pussy,Secret Lovers,POV Amateur Threesome και Anger Sex Management).

Δεν συνεχίζει όμως να εκπλήσσει! Η Kira Queen ανακοίνωσε χθες το βράδυ στον λογαριασμό της στο Instagram πως θα δημιουργήσει κανάλι στο youtube, στο οποίο θα απαντά σε ερωτήσεις των θαυμαστών της, τόσο στην αγγλική γλώσσα, όσο και στη ρωσική. Παρακίνησε, λοιπόν, τους followers της να μη διστάσουν να της στείλουν προσωπικό μήνυμα για ότι ερώτηση έχουν σχετικά με το πορνό, το σεξ και γενικότερα.

Είναι πολύ θετικό οι πορνοστάρ να έρχονται κοντά με το κοινό τους μέσα από τα social media και να “χτίζεται” αυτή η όμορφη σχέση μέσα από την επικοινωνία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *