10/Μάι/21
Δασκάλα έκανε επανειλημμένα σεξ με 14χρονο μαθητή μέσα στο αμάξι της…

Δασκάλα έκανε επανειλημμένα σεξ με 14χρονο μαθητή μέσα στο αμάξι της…

Μια δασκάλα Γυμνασίου στη Φλόριντα συνελήφθη εχθές, Δευτέρα, καθώς φέρεται να έκανε σεξ σε πολλές περιπτώσεις με πρώην μαθητή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με αστυνομική αναφορά, το περιεχόμενο της οποίας δημοσίευσε η Miami Herald, η φερόμενη σεξουαλική σχέση ανάμεσα στην 31χρονη Μπρίτνι Λόπεζ Μάρεϊκαι το 14χρονο αγόρι ξεκίνησε με ένα μήνυμα που έστειλε η εκπαιδευτικός στο παιδί τον περασμένο Αύγουστο, όπου εξέφραζε «τα συναισθήματά της για εκείνον». Σύντομα, η δασκάλα και ο έφηβος ξεκίνησαν να συναντιούνται κρυφά, με την Λόπεζ Μάρεϊ να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι στα ραντεβού τους.

H Λόπεζ Μάρεϊ και ο πρώην μαθητής της αντάλλαζαν μηνύματα με λεπτομέρειες για το «πόσο απολάμβαναν να κάνουν σεξ». Μερικές φορές η 31χρονη πήγαινε να τον πάρει από την προπόνηση του μπάσκετ, και στη συνέχεια έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της.

Η καθηγήτρια είχε προσληφθεί στο Hialeah Middle School πριν από τέσσερα χρόνια και το 2017 είχε κερδίσει τον τίτλο της «καινούργιας δασκάλας της χρονιάς».

Η ανάρμοστη σχέση ανάμεσα στην Λόπεζ Μάρεϊ και τον 14χρονο αποκαλύφθηκαν το περασμένο Σάββατο, όταν η αδελφή του εφήβου βρήκε ερωτικά μηνύματα και φωτογραφίες της 31χρονης. Στη συνέχεια, ο πατέρας του αγοριού εντόπισε γυμνές φωτογραφίες της 31χρονης στο κινητό του γιου του, και ειδοποίησε τις Αρχές. 

Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το συμβούλιο της σχολικής περιφέρειας Μαϊάμι-Ντέιντ μετά τη σύλληψη της δασκάλας αναφέρει ότι η εκπαιδευτικός πρόκειται να απολυθεί.

Εις βάρος της 31χρονης ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση  και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Ένας εκ των δικηγόρων της δήλωσε ότι η πελάτισσά του «θεωρείται αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου» και κάλεσε τον κόσμο να μη βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα και να πιστέψει ό,τι ακούγεται. 

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *