07/Σεπ/21
Αυτό το sex toy έχει τρελάνει το TikTok...

Αυτό το sex toy έχει τρελάνει το TikTok…

Χαμός έχει γίνει στο TikTok τον τελευταίο καιρό με ένα sex toy. Πρόκειται για ένα ερωτικό βοήθημα που ονομάζεται «Rose Toys» και έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει απόλαυση και ηδονή στις γυναίκες.

Έγινε γνωστό μέσω της εφαρμογής και κυρίως από την TikTok influencer «thatgirlgabi», η οποία ήταν από τις πρώτες που το αποθέωσαν: «Αυτό το μικρό πραγματάκι εδώ. Υπέροχο. Με έκανε να δω αστεράκια πολλές φορές», έγραψε και το post της άρεσε σε περισσότερα από 500.000 άτομα.

Τι είναι το «Rose Toys»

Πρόκειται για ένα ερωτικό βοήθημα που προσφέρει ευχαρίστηση στις γυναίκες, χωρίς διείσδυση ή άμεση επαφή με το σώμα, ενώ το τριανταφυλλένιο σχήμα του το κάνει ιδανικό και για παιχνίδι με τις θηλές. Λειτουργεί με δόνηση και αέρα, προσφέρει εφτά λειτουργίες, φορτίζει με USB και είναι αδιάβροχο. Κοστίζει περίπου 50€ στο amazon.com, όμως μετά το βίντεο στο TikTok ξεπούλησε και προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο.

«Φανταστείτε τον καλύτερο οργασμό που είχατε ποτέ ή το καλύτερο στοματικό που σας έκαναν και πολλαπλασιάστε το επί 10», «Κάνει τη δουλειά σε λίγα δευτερόλεπτα. Μου ήταν δύσκολο να το αντέξω», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια στις κριτικές.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *