21/Νοέ/22
Αυστρία: Έλληνας επιχειρηματίας μετέτρεψε τον οίκο ανοχής του σε… εμβολιαστικό κέντρο!

Αυστρία: Έλληνας επιχειρηματίας μετέτρεψε τον οίκο ανοχής του σε… εμβολιαστικό κέντρο!

Ένας Οίκος ανοχής στη Βιέννη θα μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο, με τον Έλληνα ιδιοκτήτη του να πρωτοτυπεί και να δίνει με αυτό τον τρόπο έξτρα κίνητρο στον κόσμο για να κάνει το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, ο οίκος ανοχής “Funpalast”, το οποίο ανήκει στον Έλληνα, Πέτρο Λάσκαρη, στους πελάτες που θα κάνουν το εμβόλιο, θα δίνει ένα κουπόνι, με το οποίο θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλαμπ σάουνας της… επιχείρησης.

Μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή στην αυστριακή εφημερίδα “heute.at”, ο Πέτρος Λάσκαρης ανέφερε πως: “Οι δραστηριότητες αναψυχής μας συμβαδίζουν με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κάθε πελάτης μπορεί να έρθει εδώ και να κάνει δωρεάν το εμβόλιο κατά του κορωνοιού και μάλιστα χωρίς ραντεβού.

Ο μάνατζερ του οίκου ανοχής έχει επίσης μια δικαιολογία για τους άντρες που είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση, καθώς “Θα μπορούν απλώς να πουν στον αγαπημένο τους ότι εμβολιάστηκαν στο μνημείο του Γκουστάβ Κλιμτ. Το έργο τέχνης προς τιμήν του Αυστριακού ζωγράφου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον οίκο ανοχής”.

Από την πλευρά τους και οι εργαζόμενες στον αυστριακό οίκο ανοχής ανυπομονούν για τον εμβολιασμό των πελατών. Η Σαμίρα, μία από αυτές, υποστήριξε: “Θα είναι διασκεδαστικό! Προσωπικά θα φροντίζω κάθε πελάτη”.

Η εν λόγω πρωτοβουλία ξεκινά την 1η Νοεμβρίου και οι πελάτες θα μπορούν να εμβολιάζονται κάθε Δευτέρα, από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Οι εμβολιασμένοι θα μπορούν στη συνέχεια να απολαμβάνουν δωρεάν σάουνα έως τις 4 π.μ.

Η διεύθυνση του οίκου ανοχής διευκρινίζει ότι θα μπορούν να εμβολιαστούν και γυναίκες φορώντας μάσκα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *