04/Ιαν/21
Αν θες να βελτιώσεις το σ3ξ

Αν θες να βελτιώσεις το σ3ξ, δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις

Διανύουμε πλέον την άνοιξη, με το καλοκαίρι να είναι το μοναδικό πράγμα που σκεφτόμαστε, το οποίο, κλασσικά, θα φτάσει πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόμαστε. Μπορεί η διατροφή και η γυμναστική να είναι ενδεχομένως τα δύο τελευταία πράγματα που σε απασχολούν αυτόν τον καιρό, αλλά θα αφήσουμε στην άκρη τις καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία και θα εστιάσουμε στο πόσο σημαντική είναι η γυμναστική, πρώτον για την υγεία σου, και δεύτερον για την βελτίωση της σ3ξουαλικής σου ζωής.

Η ισορροπία και η δύναμη, άλλωστε, είναι απαραίτητα για ένα καλό σ3ξ. Επομένως, μην αφήνεις ανεκμετάλλευτο τον ελεύθερο χρόνο, ενώ αν ήδη κάνεις γυμναστική μέσα στην εβδομάδα, σου προτείνουμε να εντάξεις τις ακόλουθες ασκήσεις που θα σου χαρίσουν πολύ καυτές και απολαυστικές στιγμές.

Yoga

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η yoga χαρίζει φοβερή ευλυγισία, πράγμα που είναι πολύ καλό και για το σ3ξ. Οποιαδήποτε άσκηση είναι καλοδεχούμενη, αλλά αν θες να βάλεις ένα challenge στον εαυτό σου, μέχρι να μπορέσεις να βρεθείς δίπλα σε έναν δάσκαλο που θα σε καθοδηγήσει σωστά, μπορείς να παρακολουθήσεις διάφορα βίντεο στο ίντερνετ για να πάρεις έμπνευση και να δοκιμάσεις.

Kegels

Η άσκηση Kegel είναι, ίσως, η ιδανική για να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό. Στην ουσία, αυτό που έχεις να κάνεις σε καθημερινή βάση και να δεις αμέσως διαφορά, είναι την ώρα που κάνεις άρση της λεκάνης να κρατάς για 10 δευτερόλεπτα, σε ένα σετ των 10 επαναλήψεων, εκείνους τους μυς που σε βοηθούν να κρατηθείς όταν θες πολύ τουαλέτα.

Tricep

Η σ3ξουαλική επαφή δεν θέλει μόνο δυνατό κορμό και πόδια, αλλά και γερά χέρια. Είναι κάποιες στάσεις που τα χρειάζεσαι περισσότερο, άλλωστε. Η άσκηση Tricep είναι η κατάλληλη για να δυναμώσεις τα μπράτσα σου, είτε με την βοήθεια μιας καρέκλας είτε με τα βαράκια. Επιπλέον, πρσφέρει πολύ καλή ισορροπία στο σώμα.

Squats

Δυνατά πόδια, πιο άνετο σ3ξ. Αυτό να θυμάσαι. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για να το πετύχεις αυτό, ωστόσο τα squats είναι η κατάλληλη, αφού γυμνάζουν τετρακέφαλο, γλουτούς, ράχη, ακόμα και τα αστραγάλους και τα πέλματα.

Κοιλιακοί

Εκτός από τα καυτά six-packs που θα αποκτήσεις, οι κοιλιακοί είναι ιδανικοί για την ισορροπία του σώματος σου, κάτι που χρειάζεσαι στο σ3ξ, ειδικά σε ορισμένες στάσεις. Χρησιμοποίησε τον πυρήνα σου και δοκίμασε όποιες ασκήσεις κοιλιακών σε βολεύουν περισσότερο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα