07/Ιούν/21
Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι που δεν θα το κάναμε παλιά με τίποτα...

Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι που δεν θα το κάναμε παλιά με τίποτα…

Έχουμε καιρό να γράψουμε κάτι πιο προσωπικό, κάτι πιο δικό μας. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε ξανά σε μία παρέα που μεγαλώνει συνεχώς, εδώ στο Hot-news.gr.

Γιατί καλά είναι τα Insta girls και οι sexy ειδήσεις, αλλά κάποιες φορές έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας κάτι πιο δικό μας. Και από ότι έχουμε παρατηρήσει σας ενδιαφέρει αυτή η πλευρά του site.

Τι είναι σωστό και τι είναι λάθος;

Οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν. Αυτό που δεν θα το έκαναν ποτέ, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και το κάνουν. Γιατί…That’s life! Στη δική μου ψυχοσύνθεση, ας πούμε, το να είναι μία γυναίκα σε σχέση ή έστω σε προχωρημένο φλερτ με κάποιον, σημαίνει stop. Σέβομαι την άλλη κατάσταση, όπως θα ήθελα να σεβαστεί και ο άλλος κάτι δικό μου.

Τι γίνεται όμως όταν η καρδούλα σου “χτυπά” πιο έντονα από το μυαλό σου; Εκεί χάνεται η μπάλα και αρχίζεις να μπαίνεις σε μονοπάτια τόσο περίεργα, αλλά ταυτόχρονα και ερεθιστικά.

Να ξέρεις ότι αυτή που θες είναι με άλλον, να συνεχίζεις να τη διεκδικείς και να σε ικανοποιεί η σκέψη του παράνομου. Υπάρχει μέλλον σε αυτό; Κανείς δεν ξέρει..

Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήρθε η ώρα να κινηθώ στη ζωή μου ανατρεπτικά, δηλαδή χωρίς να ξέρω που πάει το πράγμα. Συνήθως, μου αρέσει να κάνω σχέδια και να γνωρίζω ,όσο γίνεται, το μέλλον. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να μπω σε μία βάρκα που να μην την οδηγεί κανείς και να με πάει όπου ορίζει το κύμα της θάλλασας. Τώρα αν θα πέσω πάνω στα βράχια ή θα γαληνέψω στο πέλαγος, αυτό θα το δείξει η πορεία.

Θα μου πεις, καλά όλα αυτά, αλλά δεν ζηλεύεις που την ακουμπά άλλος; Σαν τρελός είναι η απάντηση! Πρώτον, έχω τον εγωισμό να θέλω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Δεύτερον, (επειδή δημοσιογράφοι είμαστε και μαθαίνουμε τα πάντα), αν εγώ γνωρίζω ότι ο τύπος δεν είναι σωστός απέναντι της, γιατί να με νοιάξει για εκείνον;

Αρχίζω και σκέφτομαι τόσο μη σωστά, αλλά το περίεργο είναι ότι μου αρέσει. Ίσως με κόλλησε η ξανθιά πανέμορφη φίλη μου που γνώρισα εκτός Ελλάδας. Είναι τρελά ερωτευμένη με κάποιον που έχει σχέση με άλλη κοπέλα και ωστόσο βρίσκονται και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Όταν μου τα είπε αυτά, φρίκαρα και της είπα ότι είναι πολύ λάθος όλο αυτό.

Ένα μήνα περίπου μετά, σκέφτομαι ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση της…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *