05/Ιαν/21
Έφη Φλώτσιου:«Έχω φαντασίωση να κάνω σεξ και να με κοιτάει πρώην »

Έφη Φλώτσιου:«Έχω φαντασίωση να κάνω σεξ και να με κοιτάει πρώην »

Η Έφη Φλώτσιου είναι ένα όμορφο κορίτσι που αγαπά το σεξ και το hot-news.gr δεν θα μπορούσε να μην την έχει εντοπίσει και να μην την έχει προσεγγίσει, ώστε να μάθουμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για εκείνη. Μπορείτε να δείτε το προφίλ της στο Instagram πατώντας εδώ

Πες μας κάποια πράγματα για εσένα. Με τι ασχολείσαι και τα χόμπι σου

Τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να ασχολούμαι με τη μουσική, λόγω του παππού μου. Ήταν ρεμπέτης μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, ο Μπαγιαντέρας. Βέβαια, μόνο παλιοί θα τον θυμούνται. Ασχολούμαι και με το Mym που το έχω ανοίξει εδώ και λίγο καιρό, διότι μου αρέσει πάρα πάρα πολύ το καυτό περιεχόμενο. Κάνω γυμναστική (όχι σε μεγάλο βαθμό), λατρεύω τις φωτογραφίες και με ενδιαφέρει πως θα περάσω καλά κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Άλλωστε, μία ζωή την έχουμε…

Τι τύπος είσαι στο σεξ; Ρομαντική ή περισσότερο άγρια;Είμαι πιο πολύ άγρια. Αν δεν “πέσει” το χαστουκάκι, δεν είναι ολοκληρωμένο. Αλλά υπάρχει και αυτή η αλλαγή στο mood ανάλογα με τη στάση.

Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση ;

Έχω τρεις αγαπημένες στάσεις, που αν δεν τις κάνω δεν μπορώ να τελειώσω. Η στάση “Καβάλα” που είμαι εγώ από πάνω, το doggy style στα 4 με την οποια “πεθαίνω” και το “69”. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω μόνο μία, θα παω στα 4. Είναι πάρα πολύ ωραία, δεν υπάρχει.

Έχεις sex toys; Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Δεν έχω αλλά έχω χρησιμοποιήσει πάνω στο σεξ. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ωραία.

Έχεις συμμετάσχει σε κάποιο όργιο, και αν ναι ποιο ήταν το μεγαλύτερο;

Δεν έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε κάποιο όργιο. Δεν έχω κάποιο θέμα να δοκιμάσω, αρκεί όσα άτομα συμμετάσχουν σε αυτό να μου αρέσουν οπτικά, διότι είμαι πολύ του οπτικού. Για αυτό και στο σεξ θέλω να τα βλέπω όλα, αν δεν μπορώ να δω, τότε δεν μου βγαίνουν αυτά που θέλω να κάνω. Όσον αφορά το όργιο, απλά δεν έχει τύχει να κανονίσω κάτι τέτοιο, αν και μου στέλνουν συνέχεια πάρα πολλοί με τέτοιες προτάσεις. Μάλιστα, μου στέλνουν και παντρεμένα ζευγάρια πάρα πολύ συχνά, ώστε να κάνω κάτι και με εκείνη και με τον άντρα της.

Σου αρέσει να πηγαίνεις με γυναίκες;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι φουλ στρέιτ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι με μία γυναίκα οι δυο μας. Σε τρίο, όμως, θα το δοκίμαζα με άντρα και γυναίκα. Άλλωστε, μου αρέσει να βλέπω και τέτοιες τσόντες. Δεν θα είχα κανένα απολύτως θέμα να μοιράζομαι με μία γυναίκα τον ίδιο άντρα.

Τι είδος πορνό λατρεύεις να παρακολουθείς;

Βλέπω πάρα πολύ αυτά που έχουν να κάνουν με τους Step Daddy και τις Step Mother. Νομίζω ότι οι περισσότεροι τα βλέπουν αυτά. Και, όπως είπα και πιο πάνω, μου αρέσει πολύ το τρίο με δύο γυναίκες και έναν άντρα. Με ανάβουν πολύ αυτές οι κατηγορίες.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το πιο ακραίο που έχεις κάνει στο σεξ και ποιο είναι το πιο ακραίο σκηνικό αυνανισμού που θυμάσαι;

Το πιο ακραίο είναι το πρωκτικό το οποίο ξεκίνησα στα 16 μου χρόνια. Πολλοί δεν το θεωρούν ακραίο, διότι πιστεύουν ότι μία γυναίκα πρέπει να ξεκινάει πρώτα το πρωκτικό και μετά το κανονικό. Το ακούω και συχνά και από πολλούς, αλλά δεν πιστεύω ότι ισχύει. Το πιο ακραίο σκηνικό αυνανισμού που θυμάμαι ήταν μία μέρα σε δημοτικό (ευτυχώς Καλοκαίρι, οπότε δεν λειτουργούσε το σχολείο). Φώναξα τόσο δυνατά από καύλα που βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σημείο πάνω σου;

Πιστεύω ότι το πιο δυνατό σημείο πάνω μου είναι ο κώλος και το βλέμμα μου.

Μετράει το μέγεθος;

Από την εμπειρία που έχω είναι ότι τα πολλά εκατοστά έχουν μία διαφορετική αίσθηση. Για μένα, δεν μετράει τόσο μέγεθος, όσο μετράει το πλάτος, δηλαδή να “γεμίζει” η γυναίκα. Πολύ σημαντικός είναι και ο τρόπος. Και 25 εκατοστά να είναι κάποιος, αν δεν ξέρει να ευχαριστεί τη γυναικα, είναι αδιάφορο.

Ποια είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση που δεν έχεις εκπληρώσει;

Έχω τρεις. Να κάνω σεξ στο βουνό της Αναβύσσου. Έχω ένα εξωχικό εκεί και θα μου άρεσε πολύ. Άλλη είναι ότι θα ήθελα να κάνω σεξ και κάποιος πρώην μου να μας κοιτούσε.Η τρίτη είναι να έχω δύο άντρες που θα κάνουν ότι γουστάρω εγώ, δηλαδή μία νύχτα μόνο για μένα.

Τι μηνύματα δέχεσαι στο Instagram;

Τα μηνύματα στο Instagram είναι διπλάσια από τους followers μου. Οι άντρες μου δείχνουν τον θαυμασμό, είτε με όμορφο, είτε με χυδαίο τρόπο. Οι γυναίκες μου δείχνουν τον σεβασμό και την αγάπη τους και το πόσο αυτοπεποίθηση παίρνουν μέσα από μένα επειδή είμαι ακομπλεξάριστη. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό. Βέβαια, υπάρχουν και αυτές που κράζουν αλλά εντάξει υπάρχει η μικρή ζήλια μεταξύ γυναικών, και ας μην το παραδεχόμαστε.

Θέλω να θυμηθείς τη φορά που τελείωσες πιο έντονα και να μας πεις κάποια λόγια για αυτή

Συνέβη στις 10 Απριλίου, έχω κρατήσει και ημερομηνία (γέλια). Ήταν με παίξιμο, ενθουσιάστηκα διοτι σπάνια ένας άντρας βρίσκει κατευθείαν το κουμπί μίας γυναίκας. Ειδικα αν έχουν κάνει λίγα πράγματα μαζί. Η καύλα ήταν τόσο έντονη που πραγματικά ένιωθα παρθένα. Έτρεμα σαν ψαράκι, είχα θολώσει τελείως. Είχα να νιώσω χρόνια τέτοια συναισθήματα. Ο τύπος ήταν επικός. Το έκανε καλύτερα από ότι θα το έκανα εγώ στον εαυτό μου. Είναι ένας οργασμός που δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Τι άντρες προτιμάς;

Με τρελαίνουν οι ώριμοι και οι μεγαλύτεροι άντρες.

Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε σύντομα στη Sugarbabes με ταινία;

Ναι, θα γινόμουν άνετα πορνοστάρ στη συγκεκριμένη εταιρεία, διότι το σεξ για μένα είναι η βάση στη ζωή μου

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *