10/Μάι/20
Έρευνα: Οι κοντοί άντρες κάνουν περισσότερο σεξ...

Έρευνα: Οι κοντοί άντρες κάνουν περισσότερο σεξ…

Υπάρχουν αρκετοί άντρες που αισθάνονται μειονεκτικά για το ύψος τους. Η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο “Journal Of Sexual Medicine ”, έδειξε ότι όσοι είχαν ύψος κάτω του 1.75, έκαναν πολύ περισσότερο σεξ από ψηλότερούς τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 531 ετεροφυλόφιλοι άνδρες, ηλικίας από 20 έως 54, όπου αποκάλυψε ότι οι άντρες, που είχαν ύψος κάτω του 1.75 μ., έκαναν πολύ περισσότερο σεξ από ψηλότερούς τους.

Η κοινή γνώμη θεώρει ότι είναι πλεονέκτημα να είναι κάποιος ψηλός άντρας, προκειμένου να βρει ερωτικό σύντροφο. Τα αποτελέσματα της έρευνας , όμως έδειξαν το αντίθετο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι κοντοί άντρες έχουν αυτή την επιτυχία, γιατί καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια για να βρουν σύντροφο, ενώ είναι αρκετά πιστοί όταν βρουν την κατάλληλη γυναίκα.

Τέλος, αποδεικνύεται ότι οι πιο κοντοί άντρες  είναι καλύτεροι και στο σεξ, αφού τους βοηθάει το ύψος τους να είναι πιο ευλύγιστοι. Έτσι είναι πιο εύκολο γι’ αυτούς να δοκιμάσουν νέες στάσεις στο σεξ, σε αντίθεση με τους πιο ψηλούς και άκαμπτους άνδρες.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *