03/Απρ/21
Ώρα μηδέν για τον Πέτρο Φιλιππίδη:

Ώρα μηδέν για τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Μου έκανε σ3ξ πολλές φορές το μήνα και μετά…”

Μετά τη δικαστική οδό που έχει πάρει το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Τρίπολης, επανέρχεται στο προσκήνιο αυτό του Πέτρου Φιλιππίδη και των δεκάδων καταγγελιών που αφορούν στο πρόσωπό του. Νέες αποκαλύψεις από γυναίκες, σοκάρουν!

Πιο αναλυτικά, οι καταγγελίες αυτές δεν έρχονται μόνο από καταξιωμένες ηθοποιούς αλλά υπάρχουν πλέον καταγεγραμμένες στον ΣΕΗ και καταγγελίες από πολλές ταξιθέτριες και μαθήτριες δραματικών σχολών που έπεσαν θύματα σ3ξουαλικής παρενόχλησης και σωματικής επίθεσης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Οι ατάκες που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Φιλιππίδης, που υποσχόταν σε νεαρές από θέση ισχύος, είτε ως θιασάρχης είτε ως δάσκαλος σε σχολές είτε ως σκηνοθέτης, σοκάρουν, καθώς η συμπεριφορά του ήταν τουλάχιστον αχρεία.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι νέες καταγγελίες

Στον φάκελό του υπάρχει καταγγελία από ταξιθέτρια με αρχικά Ν.Μ. η οποία αναφέρει ότι της ασκήθηκε ψυχολογική πίεση να ενδώσει στις σ3ξουαλικές ορέξεις του ηθοποιού ο οποίος μεταξύ άλλων της υποσχόταν ρόλο στην παράστασή του. Όπως λέει, ο ίδιος έγινε εξαιρετικά φορτικός . Η ταξιθέατρια μετά από πολλές πιέσεις συνευρέθηκε μαζί του, με τον ίδιο να την αναγκάζει να συναινέσει σε πράξη πολλές φορές μέσα στον ίδιο μήνα.

Φυσικά, μόλις εκείνη υπέκυψε, εκείνος άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του και εξαφανίστηκε χωρίς να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Άλλη ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεκίνησε με χάδια και πιέσεις την ψυχολογική του επίθεση σε αυτήν και όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει κατάλαβε ότι είχε κλειδωμένες τις πόρτες του θεάτρου.

Άλλη μία ηθοποιός, η Μ.Θ. ως ενήλικη πήγε να δει τον παλιό της καθηγητή Πέτρο Φιλιππίδη στην παράσταση “Ο Ηλίθιος” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μετά το τέλος του έργου ο ηθοποιός φέρεται να της είπε να τον περιμένει για να συζητήσουν ενώ η ίδια περίμενε να τον συγχαρεί. Την ώρα που συζητούσαν ο Πέτρος Φιλιππίδης της άνοιξε το πουκάμισο σοκάροντας τη με την ίδια να τον βρίζει, να τρέχει να τον αποφύγει και τον ίδιο να της δείχνει τον δρόμο προς το ασανσέρ. Τέλος, η εισαγγελία αναμένεται να καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Πηγή:athensmagazine

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα