02/Φεβ/21
Χαμός γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη...

Χαμός γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη…

Πρώτο trend στο Twitter έχει γίνει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος χτες εξέδωσε ανακοίνωση διά του δικηγόρου του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον απόηχο του κινήματος #MeToo που «φουντώνει» και στη χώρα μας.

Τις τελευταίες ώρες το επίθετο του ηθοποιού είναι στην κορυφή των trends στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις εξελίξεις.

Οι αντιδράσεις των χρηστών είναι έντονες, με πολλούς μάλιστα να εμφανίζονται οργισμένοι από αυτή την κίνηση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ανακοίνωση του ηθοποιού που έφερε αντιδράσεις στο Twitter:Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε να μην εμπλακεί το όνομα του σε παρόμοια περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι θα υπήρχαν αυτές τις ημέρες καταγγελίες και αναφορές εις βάρος του και με αυτή την κίνηση θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *