23/Οκτ/22
ΦΑΡΜΑ: Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο νέος παίκτης

ΦΑΡΜΑ: Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο νέος παίκτης

Οι μέρες στη «Φάρμα» άρχισαν να γίνονται δύσκολες. Και ο λόγος είναι ότι λόγω κακοδιαχείρισης οι προμήθειες εξαντλήθηκαν και πλέον η πείνα θα φέρει γκρίνια. Το «Πρωινό» έδειξε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Παρασκευής, όπου η κουβέντα της Σοφίας Παυλίδου με την Ειρήνη Κολλιδά γίνεται για το γεγονός ότι η Κυριακή Κατσογρεσάκη τρώει πάρα πολύ.Παράλληλα η Ειρήνη θα ενημερώσει τους παίκτες ότι κόβεται το πρωινό καθώς δεν υπάρχουν τρόφιμα αλλά ούτε και καφές.

Οι διαβουλεύσεις για την αρχηγία είναι έντονες, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και τον Στράτο Τζώρτζογλου να συζητούν το θέμα ώστε να βγουν μπροστά. Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ο αρχηγός θα είναι άνδρας και έχει υπάρξει υπηρέτης κάτι που περιορίζει τους υποψήφιους στους Θανάση Πάτρα και Βασίλη Ματζουράνη. Αποκάλυψε δε, ότι θα γίνει έκτακτο συμβούλιο από τον νέο αρχηγό στο οποίο θα υπάρξει εμπλοκή με τον Ερωτόκριτο και θα είναι η αφορμή για να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το «Πρωινό» αποκάλυψε ότι στο ριάλιτι μπαίνει ένας ακόμη νέος παίκτης, ο Κώστας Γκρέκας.

Το μοντέλο μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή λίγο πριν μπει στο παιχνίδι και όπως είπε αναμένει να κάνει παρέα κυρίως με τον Θανάση Πάτρα καθώς έχουν την ίδια καταγωγή αλλά και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *