10/Ιούν/20
Oι πρωταγωνιστές της sugarbabestv μοίρασαν 10.000 μάσκες στηρίζοντας τα θύματα της πανδημίας...

Oι πρωταγωνιστές της sugarbabestv μοίρασαν 10.000 μάσκες στηρίζοντας τα θύματα της πανδημίας…

Το Sugarbabestv ήταν σε κάθε σταθμό μετρό της Αθήνας και μοίρασε 10.000 μάσκες, ως ένδειξη υποστήριξης στους ανθρώπους που νοσούν από κορονοϊό. Τα έξοδα για τις μάσκες που μοιράστηκαν, καλύφθηκαν από τα έσοδα που είχε η πρώτη ελληνική υποβρύχια ερωτικού περιεχομένου ταινία.

Το Sugarbabestv με αυτή τη δωρεά έδειξε με τον τρόπο του τη στήριξη του στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτή την πανδημία. Όλα τα αστέρια της εταιρείας ήταν εκεί για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, όπως η Inna Innaki, o Τεό, η Rosa Rozita, η Εvelina Chivu, η Julia, η Aussie Atlantis, ο Νek Junior και ο Κωνσταντίνος Πετσάκιας.

Όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί, αφού τα κέρδη από το επόμενο περιοδικό της εταιρίας, θα δοθούν σε νοσοκομεία που το έχουν ανάγκη.

Οι σκέψεις της εταιρείας είναι να βοηθήσουν όσο μπορούν τις κοινωνικές υπηρεσίες, γι’ αυτό θα κάνουν και δωρεές στην αστυνομία, στην πυροσβεστική, στον ελληνικό στρατό και όπου άλλου υπάρξει ανάγκη για οικονομική υποστήριξη. Αγοράζοντας το περιοδικό sugarbabestv από το περίπτερο, βοηθάς και εσύ με τον τρόπο σου την προσπάθεια που γίνεται, για τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *