13/Νοέ/22
Το πρώτο live s3x show στην Ελλάδα! Οι ουρές

Το πρώτο live s3x show στην Ελλάδα! Οι ουρές, η αστυνομία και οι αντιδράσεις του κοινού

Στις μέρες μας, η σκέψη πως κάποιος παρακολουθεί ζωντανά μία σ3ξουαλική πράξη δεν θεωρείται παράξενη.

Φυσικά, στις αρχές τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Το πρώτο live s3x show στην Ελλάδα, πριν 37 χρόνια, είχε ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων.

Η performance έλαβε χώρα το Φθινόπωρο του 1983 στον κινηματογράφο “ΕΛΙΤ” της Οδού Πειραιώς. Οκτώ κορίτσια και ένας άντρας θα επιδίδονταν σε διάφορους συνδυασμούς σε ερωτικά σόου μπροστά και ζωντανά σε θεατές.

Πηγή φωτογραφίας:Μηχανή του χρόνου

To show ξεκινούσε στις 4 το απόγευμα και ολοκληρωνόταν λίγο πριν τα Μεσάνυχτα. Η προσέλκυση του κόσμου ήταν συγκλονιστική, καθώς οι μαρτυρίες της εποχής αναφέρουν πως οι θεατές σχημάτιζαν πολύ μεγάλες ουρές έξω από το ταμείο. Το εισιτήριο κόστιζε μόνο 180 δραχμές.

Το θέαμα ήταν αρκετά hardcore για τα δεδομένα της εποχής. Το πιο ιδιαίτερο στοιχείο είναι πως η πρωταγωνίστρια, Γκλόρια, έκανε λεσβιακό έρωτα επί σκηνής με την αδελφή της.

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα να φτάσει στον χώρο η αστυνομία και μάλιστα με την παρουσία εισαγγελέα.

Η δικαιοσύνη, παρά τις αναμενόμενες καταγγελίες, δεν καταδίκασε το live s3x show και έτσι αυτό μπόρεσε να συνεχίσει για κάποιο διάστημα ακόμα. Η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια.

Πηγή φωτογραφίας:Μηχανή του χρόνου

Αρκετοί θεατές δεν μπορούσαν να διαχειριστούν αυτό το πρωτόγνωρο για αυτούς θέαμα.

«Ούρλιαζαν σαν Ινδιάνοι οι θεατές. Και φώναζαν εν χορώ: κορμάρες μου, μανάρες μου, θα σαλτάρω να σε δαγκώσω, θα σε φάω ζωντανή», δήλωσε ενόρκως ο άλλος αστυνομικός Π. Κοντογιαννάκης, σύμφωνα με τη “Μηχανή του Χρόνου”.

Σε γενικές γραμμές, τα σχόλια ήταν θετικά. Άλλωστε, οι κοπέλες-πρωταγωνίστριες, που προέρχονταν από το εξωτερικό, ανέφεραν συνεχώς ότι στην Ελλάδα (σε αντίθεση με άλλες χώρες) τους φέρονταν σαν καλλιτέχνιδες και όχι σαν π ό ρ ν ε ς.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *