11/Ιούλ/20
Το μοντέλο που έκανε ομαδικό σεξ με 7 παίχτες του NBA

Το μοντέλο που έκανε ομαδικό σεξ με 7 παίχτες του NBA, πουλάει και το ροζ βίντεο της…

Το μοντέλο Aliza Jane είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει ομαδικό σεξ με 7 παίχτες της ομάδας του Φοίνιξ Σανς και τώρα θέλει να πουλήσει το ροζ βίντεο της.

Η Aliza Jane είχε γίνει πρώτο θέμα στη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά την αποκάλυψή της ότι συνευρέθηκε ερωτικά με επτά παίκτες των Φοίνικς Σανς. Η αποκάλυψη όμως αυτή δεν την έκανε να ντραπεί, αλλά αντιθέτως πανηγύριζε γιατί ανέφερε ότι έχει πολλά πλέον χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της, ενώ αυξάνει και του followers της στο Instagram.

Σύμφωνα με άλλο χρήστη του twitter η Ayyyejae αύξησε μέσα σε λίγες ώρες τους followers από 3.000 σε 32.000 ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό προστέθηκαν 22.000 δολάρια.

Σε αυτούς που την κατακρίνουν, απαντάει: «Μόλις έβγαλα 22.000 δολάρια. Δεν με πειράζει ό,τι και να πείτε. Θα φτάσω τα 100.000 δολάρια μέχρι το Σαββατοκύριακο».

Το όργιο έγινε την μέρα των γενεθλίων της: «Στα γενέθλιά μου, που ήταν το Σαββατοκύριακο του Memorial Day, τους είδα όλους. Το έκανα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και μετά ήρθαν όλοι τους». Πρόσθεσε επίσης ότι έκανε στοματικό έρωτα σε όλους με τη σειρά.

Πέρα από αυτήν την αποκάλυψη πλέον  το ροζ βίντεο της με τους παίχτες  είναι διαθέσιμο προς αγορά στο onlyfans. Μάλιστα, ήδη χιλιάδες χρήστες το έχουν αγοράσει, καθιστώντας την σέξι Aliza πλουσιότερη κατά 100.000 δολάρια.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *