12/Σεπ/20
Τα Χριστούγεννα αυξάνεται η διάθεσή μας για σεξ...

Τα Χριστούγεννα αυξάνεται η διάθεσή μας για σεξ…

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου. Γιορτές, οικογενειακές συγκεντρώσεις, στολίδια, χαρούμενα τραγούδια, φωτάκια. Όλοι μας τα Χριστούγεννα, όσα προβλήματα κι αν έχουμε, αισθανόμαστε καλύτερα. Φαίνεται όμως πως αυτό μεταφράζεται και σε αυξημένη διάθεση για σεξ τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το σεξ τα ΧριστούγενναΑυξημένη είναι σε όλο τον κόσμο η διάθεση για σεξ την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αυτό τουλάχιστον δείχνει διεθνής μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Scientific Reports.Μάλιστα, συνέπεια της αυξημένης αυτής ερωτικής διάθεσης είναι ο αυξημένος αριθμός γεννήσεων μετά από εννέα μήνες.

Ερευνητές από τις ΗΠΑ και την Πορτογαλία, με επικεφαλής τον Λουίς Ρότσα της Σχολής Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν στοιχεία από 130 χώρες. Αυτα αφορούσαν τις σχετικές με το σεξ αναζητήσεις στη Google από το 2004 έως το 2014, καθώς επίσης το 10% όλων των αναρτήσεων στο Twitter μεταξύ 2010-2014.

Τι έδειξε η έρευναΗ ανάλυση των δεδομένων αποκάλυψε ότι η επιθυμία για σεξ αυξάνεται σημαντικά στη διάρκεια των γιορτών. Είτε πρόκειται για χριστιανικές, είτε για μουσουλμανικές ή άλλες χώρες τόσο του βορείου όσο και του νοτίου ημισφαιρίου.

Η ανάλυση του περιεχομένου των μηνυμάτων στο Twitter με ειδικό λογισμικό ανάλυσης συναισθημάτων έδειξε επίσης ότι οι άνθρωποι απανταχού της Γης νιώθουν πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και ήρεμοι στη διάρκεια των γιορτών. Πράγμα που έχει θετικό αντίκτυπο στο σεξ και τελικά στις γεννήσεις.

Τέλος, στις χριστιανικές κοινωνίες η περίοδος Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς δημιουργεί σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σεξ από ό,τι το Πάσχα. Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά οι άνθρωποι νιώθουν πιο οικογενειακά.

«Το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν την άνευ προηγουμένου δυνατότητα να αναλυθούν η συλλογική διάθεση και συμπεριφορά των ανθρώπων σε μαζική κλίμακα. Η μελέτη μας είναι η πρώτη πλανητικού επιπέδου ματιά στην ανθρώπινη αναπαραγωγή και πώς αυτή σχετίζεται με τη διάθεση των ανθρώπων και το ενδιαφέρον τους για σεξ», εξηγεί ο Δρ Ρότσα.

Ετικέτες:

#χριστούγεννα

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *