14/Νοέ/22
Τα πέντε βίτσια των γυναικών στο κρεβάτι!

Τα πέντε βίτσια των γυναικών στο κρεβάτι!

Αν είσαι της παλαιάς σχολής, να εύχεσαι να μη σου τύχουν. Οι γυναίκεςμπορούν να γίνουν πιο kinky από ό,τι μπορείς να φανταστείς και δεν είναιλίγες φορές που οι επιθυμίες τους στο κρεβάτι δυσκολεύουν ακόμα και το πιοέμπειρο αρσενικό.

Σε περίπτωση, επομένως, που έρθεις αντιμέτωπος με κάποιο από ταπαρακάτω βίτσια φρόντισε να ανταποκριθείς πλήρως στις προσδοκίες τηςπαρτενέρ σου και να της δώσεις να καταλάβει πως μπορείς να είσαι για εκείνηο εραστής που θα ικανοποιεί ακόμα και τις πιο «τραβηγμένες» της απαιτήσεις.

1) Σεισμικές «δονήσεις»Όσο και να πληγώνει τον ανδρισμό σου το γεγονός πως «δεν της είσαιαρκετός», η αλήθεια είναι πως τα ερωτικά βοηθήματα είναι ίσως το πιοσυνηθισμένο βίτσιο των γυναικών. Ο δονητής είναι ο καλύτερός τους φίλοςόταν λείπεις και το γεγονός πως τον αποζητούν ακόμα κι όταν είσαι εσύ εκεί,δείχνει το πόσο απενοχοποιημένες και ανοιχτές σε νέες εμπειρίες είναι. Αντίνα τον βλέπεις σαν εχθρό σου, φρόντισε να τον εντάξεις στο παιχνίδι και ναμάθεις να τον χρησιμοποιείς σωστά επάνω της.

2) «Χτύπα ξύλο»Μην απορήσεις αν σου ζητήσει να τη χτυπήσεις κατά τη διάρκεια της ερωτικήςπράξης. Πέρα από το «ξύλο της αγάπης» που όλοι λίγο πολύ ρίχνουμε στοκρεβάτι, υπάρχουν γυναίκες που τολμούν να πάνε ένα βήμα παραπέρα καιαποζητούν την άγρια μεταχείριση για να… φτιαχτούν. Μην παραξενευτείςλοιπόν αν συνειδητοποιήσεις πως το μαστίγιο στον τοίχο του δωματίου της δελειτουργεί μόνο για διακόσμηση.

3)Κάνε με ό,τι θες»Εντάξει, αυτό μπορεί και να το απολαύσεις. Όταν εκείνη αποφασίσει να πάρειτα ηνία στα χέρια της και να σε μετατρέψει σε παιχνίδι του σεξ , μόνο καλάμπορείς να περάσεις. Θα σε αντιμετωπίσει σαν ένα απλό αντικείμενο για τηνικανοποίησή της και θα σου ζητήσει να κάτσεις να σε  χρησιμοποιήσει όπωςακριβώς εκείνη θέλει. Κάτι σαν τον βιασμό ας πούμε: Αν δε μπορείς να τοαποφύγεις, κάτσε και απόλαυσε το.

4) Ας μας πάρουν μάτιΑν πιστεύεις πως μόνο σε σένα ανεβαίνει η αδρεναλίνη στη σκέψη του σεξ σεδημόσιο χώρο, κάνεις τεράστιο λάθος. Κάποιες γυναίκες επιδιώκουν νασυνεβρεθούν σε κοινή θέα με το σύντροφό τους όχι απλά επειδή τις ανάβει  οκίνδυνος να τις δουν, αλλά επειδή το να τις βλέπουν οι άλλοι να επιδίδονταιστο αγαπημένο τους σπορ τις οδηγεί στην απόλυτη κορύφωση. Αν ανήκειςστους ντροπαλούς, προφανώς δε θα το ευχαριστηθείς.

5) Τηλεφώνησέ μουΣυμβαίνει λίγο πολύ σε όλες. Άλλες το παραδέχονται, άλλες όχι, όμως όλεςανεξαιρέτως ανάβουν με ένα προκλητικό και πολλά υποσχόμενο μήνυμα τουσυντρόφου τους. Όταν βρίσκεσαι μακριά και ξεκινήσει να σου μιλάει όπως δενείχες φανταστεί ποτέ πως θα τολμούσε να μιλήσει, τότε έρχεσαι αντιμέτωποςμε την απόλυτη πρόκληση: Το τηλεφωνικό σεξ. Το θέλει, της αρέσει και στοζητάει πλαγίως. Φωτογραφίες με καυτό περιεχόμενο είναι σαφώς εντόςπαιχνιδιού. Φρόντισε να «εκμεταλλευτείς» την αδυναμία της και να περάσειςόσο καλύτερα μπορείς. Και μην ξεχνάς: Πολλοί θα σε ζήλευαν

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *