20/Νοέ/22
Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια σπουδαία απόφαση»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια σπουδαία απόφαση»

Στην κάμερα του Πάμε Δανάη μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, διηγούμενος τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του, αλλά και της προσωπικής του ζωής.

«Ο Ζητιάνος»  ήταν μια από τις μεγαλύτερες μου στιγμές στην τηλεόραση, καθώς όταν ξεκίνησα έπαιζα μόνο δραματικούς ρόλους. Η Ελένη Μαβίλη μου άλλαξε την καριέρα με το Χάι Ροκ» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πάμε Δανάη, ενώ διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Ζητιάνου».

«Οι σκηνές του θανάτου του παιδιού στον Ζητιάνο μου έφερναν στο νου το θάνατο του πατέρα μου που τον είχα παρακολουθήσει, στιγμή προς στιγμή και τον αναβίωσα μέσα από τον ρόλο μου» είπε ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε επίσης και για τη θεατρική του πορεία, διηγούμενος συγκεκριμένα για τις περιοδείες στις οποίες συμμετείχε τη δεκαετία του 80, σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, όπου ο ίδιος όπως αποκάλυψε είχε αναλάβει το ρόλο της…ντουντούκας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε ακόμα για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Έχω συνδυάσει το σεξ με την αγάπη. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με το άρπα-κόλλα. Δεν μιλάω για τα Αν μου συνέβη δυο-τρεις φορές στη ζωή μου ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια πολύ σπουδαία απόφαση. Όταν ξαναήρθε ο έρωτας στη ζωή μου το ξανάρχισα κανονικά.

Δεν έχω μιλήσει σχεδόν ποτέ για την σεξουαλικότητά μου. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάζει ανά πάσα στιγμή γι΄αυτό δεν χρειάζονται οι διαχωρισμοί».

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα