15/Νοέ/22
Σοκ! 44χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση

Σοκ! 44χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση, επειδή έκανε one night stand…

Απίστευτο και όμως αληθινό, 44χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση, επειδή έκανε one night stand σε παμπ στο Μίντλεσμπρο.

Η ποινή αυτή δεν ήταν επειδή είχε κάνει κάτι ανεπίτρεπτο την ώρα του σεξ, αλλά το παρελθόν του ήταν αυτό που του δημιουργούσε προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζέφρι Μπελ από το 1989 έως και το 2011 είχε στο ιστορικό του πολλές σεξουαλικές επιθέσεις. Έτσι, του είχε επιβληθεί η ποινή να ενημερώνει τον αστυνομικό που τον είχε υπό την ευθύνη του, κάθε φορά πριν κάνει κάποια σεξουαλική πράξη, αλλά να ενημερώσει και την παρτενέρ του, για το παρελθόν του.

Εκείνη τη νύχτα όμως δεν είχε κάνει τίποτα από τα δύο, πριν βρεθεί στο κρεβάτι με την 50χρονη. Την γνώρισε σε μια παμπ, όπου η 50χρονη γυναίκα διασκέδαζε με την κόρη της και το αγόρι αυτής. Όταν το ζευγάρι αποχώρησε ήρθαν πιο κοντά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο κρεβάτι. Το πρωί η 50χρονη σηκώθηκε από το κρεβάτι με απίστευτη ζαλάδα, εξαιτίας του αλκοόλ.

Ο Μπελ είπε στο δικαστήριο ότι είχε πιει πολύ σε σημείο, που να μην θυμάται αυτό το περιστατικό. Ο συνήγορός του υποστήριξε ότι από τότε που του επιβλήθηκε η ποινή δεν μπορεί να ζει φυσιολογικά και αφού αποδείχθηκε ότι έκανε σεξ εκείνο το βράδυ παραμελώντας τις υποχρεώσεις που είχε, αποδέχτηκε την κατηγορία.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *