10/Απρ/20
Σ3ξ με παρθένα: Τι πρέπει να ξέρεις πριν το κάνεις...

Σ3ξ με παρθένα: Τι πρέπει να ξέρεις πριν το κάνεις…

Η κοινωνία αντιμετωπίζει το θέμα της παρθενιάς διαφορετικά, ανάλογα με το φύλο. Αν ένα αγόρι είναι παρθένος είναι κάτι ταπεινωτικό, ενώ αν είναι κορίτσι θεωρείται ότι είναι αγνή, σεμνή και μπράβο της, που είναι παρθένα.

Οι παραπάνω απόψεις μπορούν να χαρακτηριστούν ως παρωχημένες. Όταν, έχει βγει κάποιος ένα ραντεβού με μια κοπέλα και στην πορεία του πει ότι είναι παρθένα, ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Οπότε, το Hot-news σου παρουσιάζει το τι χρειάζεται να ξέρεις πριν κάνεις σ3ξ με μια παρθένα.

1.Χρειαζεται να σκεφτείς ότι είναι μια σημαντική στιγμή γι’ αυτήν, την οποία θα τη θυμάται για όλη της τη ζωή. Γι΄αυτό πρέπει να της συμπεριφέρεσαι με ωραίο τρόπο στο κρεβάτι και πάνω απ’ όλα να έχεις υπομονή.

2.Υπαρχει η άποψη ότι οι κοπέλες πρέπει να κάνουν σ3ξ με μεγαλύτερο ηλικιακά άντρα, γιατί πιστεύουν ότι αυτός  θα έχει περισσότερες εμπειρίες και θα ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Αν είσαι αυτός που είναι μεγαλύτερος,  χρειάζεται να αντιληφθείς αν την θέλεις για κάτι σοβαρό και αν την βλέπεις κατά κάποιο τρόπο ισοδύναμα. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις σ’ σένα και στην κοπέλα τι θες ακριβώς, γιατί είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα η παρθενιά, για μία γυναίκα.

3.Ειναι απαραίτητες οι προφυλάξεις. Επειδή η κοπέλα είναι παρθένα δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος για σ3ξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα εξαλείφεται. Επιπλέον, δεν είναι αναπόφευκτη μια εγκυμοσύνη, γι’ αυτό είναι αναγκαίο να έχεις  λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις.

4.Χρειαζεται κατά τη διάρκεια του σ3ξ να είσαι ευγενικός, οι κινήσεις σου να είναι αργές, απαλές και ερωτικές, να ακούς τις επιθυμίες της και να αισθάνεσαι την έξαψη του κορμιού της. Επίσης, αν για κάποιο λόγο σου πει να σταματήσετε, εσύ δεν πρέπει να την κρίνεις, αλλά αντιθέτως να την κατανοήσεις. Το σημαντικό είναι να περάσει όμορφα και ευχάριστα μαζί σου στην πρώτη σ3ξουαλική της εμπειρία.

5. Δεν πρέπει να κάνεις το λάθος και να εξαφανιστείς. Ανεξαρτήτως το είδος της σχέσης σας, δεν πρέπει να ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους, όχι μόνο πριν και κατά τη διάρκεια του σ3ξ, αλλά και μετά. Να είσαι τρυφερός και περιποιητικός μαζί της.

Η ιδέα του να κάνεις σ3ξ με μία παρθένα δεν είναι σίγουρα εύκολη υπόθεση. Για να μετριάσεις το άγχος, τόσο το δικό σου, όσο και το δικό της, φρόντισε να δημιουργήσεις ένα κλίμα σεβασμού, αξιοπρέπειας, ειλικρίνειας και καλής επικοινωνίας μεταξύ σας.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *