23/Οκτ/22
Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ3ξ;

Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ3ξ;

Το σ3ξ είναι για την κάθε γυναίκα μια πολύ ωραία εμπειρία. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές και κάποιοι λόγοι που πρέπει να πεις Όχι σε αυτό. Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ3ξ; Μπορείς είτε να εξηγήσεις στον σύντροφο σου τους λόγους, είτε να το αποφύγεις με τον δικό σου τρόπο που είμαστε σίγουρη πως έχεις.

Πότε πρέπει να πεις όχι στο σ3ξ | Ποιοι είναι όμως αυτοί οι λόγοι;1.Πριν επισκεφτείς τον γυναικολόγο σουΌταν ξέρεις πως έχεις ραντεβού με τον γυναικολόγο σου τις επόμενες ώρες τότε καλό είναι να αποφύγεις το σ3ξ. Φυσικά η σ3ξουαλική επαφή με τον σύντροφό σου δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία σου, αλλά η επιπλέον τριβή η επαφή μπορεί να φέρει κάποια λάθος αποτελέσματα οποιωνδήποτε εξετάσεων που μπορεί να έχεις με τον γυναικολόγο σου. Θα μπορούσαν να είναι ανακριβή ή να δώσουν εσφαλμένα αποτελέσματα για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, αποφύγετε την σ3ξουαλική επαφή την ημέρα της επίσκεψής σας!

2.Όταν έχεις πρόβλημα με το στομάχι σου

Αν και είναι σχετικά απίθανο να έχεις όρεξη για σ3ξουαλική επαφή αν έχεις πόνους στο στομάχι εμείς όμως οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε. Να θυμάσαι ότι η κολπική διείσδυση θα κτυπήσει σε σημεία που θα επιδεινώσουν και θα παρατείνει τον πόνο σου.

3.Πριν η μετά την αποτρίχωση με κερίΊσως το ξέρεις ήδη πως δεν είναι η καλύτερη ιδέα να κάνεις σ3ξ αμέσως μετά από μια αποτρίχωση με κερί στο μπικίνι. Η προστιθέμενη τριβή στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο ερεθισμό αλλά και την εμφάνιση τρίχας.

4.Μετά από βουτιά σε πισίνα η υδρομασάζΔεν είναι η καλύτερη ιδέα γενικά να πάτε στο κρεβάτι σας αμέσως μετά από μια πισίνα ή ένα υδρομασάζ. Η περιεκτικότητα σε χλώριο στις πισίνες μπορεί να είναι πολύ υψηλή και η χημική ουσία είναι πολύ λειαντική. Γενικά το σώμα σας κ είναι πολύ ευαίσθητο μετά και προσθέτοντας περισσότερη τριβή και δράση μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό και περιττό πόνο για σας.

5.Όταν αντιμετωπίζεις κάποια μόλυνσηΈνα μεγάλο Όχι. Όση ερωτική διάθεση έχεις αν αντιμετωπίζεις κάποια λοίμωξη ή υποψιάζεσαι πως έχεις τότε δεν πρέπει καν να σκεφτείς να κάνεις σ3ξ μέχρι να ξεκαθαριστούν τα πάντα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί η λοίμωξη στον σύντροφό σου, η φυσική ενέργεια του σ3ξ θα σταματήσει πιθανότατα την πρόοδό ή την καταπολέμησή της λοίμωξης.

6.Όταν δεν υπάρχει προφυλακτικόΑν βρίσκεσαι σε περίοδο που θέλεις να κάνεις μωράκια τότε μπορείς να αγνοήσεις αυτό το tip. Αν όχι όμως, καλό είναι όταν ο σύντροφος σου δεν έχει προφυλακτικό να αποφύγεις το σ3ξ. Αν υπάρχει συχνά η δικαιολογία του “ξέχασα να πάρω” μπορείς και εσύ να έχεις πάντα στο πορτοφόλι σου και να τα προσφέρεις.

7.Αν νιώσεις πως πιέζεσαιΤο σ3ξ είναι μια διαδικασία που πρέπει να απολαμβάνεις. Δεν πρέπει ποτέ να κάνεις σ3ξ με κάποιον, όταν αισθάνεσαι πιεσμένη ή δεν είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις. Είτε είστε 18 ή 28, κάθε ηλικία είναι η «σωστή ηλικία» αν αισθάνεσαι εσύ άνετα. Γιατί αυτό σχετίζεται με τη σ3ξουαλική σας υγεία – επειδή μπορεί να σε μολύνει και να σε ενοχλεί για το υπόλοιπο της ζωής σου.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *