11/Αυγ/20
Ποιος κοιμάται πρώτος μετά το σεξ

Ποιος κοιμάται πρώτος μετά το σεξ, οι άντρες ή οι γυναίκες;

Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Behavioral Sciences έρχεται να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσει επιτέλους μια απάντηση σε ένα μεγάλο και σημαντικό ερώτημα. Τελικά, ποιος κοιμάται πρώτος μετά το σεξ, οι άντρες ή οι γυναίκες; Πριν διαβάσεις πού κατέληξαν οι ειδικοί, φέρε στο μυαλό σου τις δικές σου προσωπικές εμπειρίες, αν και δεν είμαστε σίγουροι αν σε βοηθήσουν.

Μία ομάδα ψυχολόγων, καθοδηγούμενη από τον Gordon Gallup του State University της Νέας Υόρκης, μας κάνουν γνωστό πως οι γυναίκες κοιμούνται πρώτες, αν και στις ταινίες, βλέπουμε το αντίθετο. Δεν είναι οι άντρες λοιπόν αυτοί που σπεύδουν να κλείσουν τα μάτια τους μετά την ερωτική πράξη. Ένας ακόμα μύθος καταρρίπτεται.

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως οι περισσότερες γυναίκες δεν το γνωρίζουν αυτό. Μπορεί δηλαδή, όλο αυτό να γίνεται μηχανικά, αν σκεφτούμε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι -και καλά κάνουν- χρησιμοποιούν προφυλάξεις.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *