13/Νοέ/22
Οργασμός άντρα: 5 τρόποι για να τελειώσει γρήγορα...

Οργασμός άντρα: 5 τρόποι για να τελειώσει γρήγορα…

Αρκετές είναι οι φορές, που οι γυναίκες θέλουν να κάνουν τους συντρόφους τους να τελειώσουν πιο γρήγορα. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχει περιορισμένος χρόνος ή ο σύντροφος θέλει αρκετό χρόνο να έρθει σε οργασμό; Ο ρόλος της γυναίκας εκείνη την στιγμή είναι καθοριστικός και θα σας αναφέρουμε τους 5 τρόπους, που θα τον κάνουν να “τελειώσει” πιο γρήγορα.

1.Περιορισμοί στην κατανάλωση αλκοόλ

Είναι πολύ σημαντική η μη κατανάλωση αλκοόλ πριν την ερωτική πράξη. Από την μια διώχνει το άγχος και την οποιαδήποτε ανασφάλεια, από την άλλη όμως αδρανοποιείται αισθητά το σώμα. Έτσι, ο άντρας χρειάζεται να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθει σε στύση, αλλά και για να “τελειώσει”. Γι αυτό είναι αναγκαίο να διατηρηθεί νηφάλιος.

2.Ήχοι ηδονής

Ο άντρας εκτός από την εξωτερική εικόνα που παρατηρεί την ώρα του σεξ, αρέσκεται και στο άκουσμα των κραυγών ηδονής της γυναίκας. Οπότε, σίγουρα είναι ένας πρακτικός τρόπος για να τον ευχαριστήσει.

3.Παιχνίδια ρόλων

Οι σχέσεις πολλές φορές γίνονται μονότονες και βαρετές. Γι’ αυτό, μια καλή λύση για την ανανέωση και αναθέρμανση της, είναι τα παιχνίδια ρόλων. Αυτό γίνεται είτε λεκτικά, είτε με την χρησιμοποίηση συγκεκριμένης ένδυσης. Τότε, ο άντρας διακρίνει κάτι διαφορετικό στη γυναίκα και το αντίστοιχο αισθάνεται και η ίδια.

4.Πρωκτικός ερεθισμός

Σύμφωνα με αρκετές έρευνες, ο συντομότερος τρόπος για να τελειώσει κάποιος είναι το άγγιγμα του πρωκτού. Βέβαια αυτή η τεχνική συνοδεύεται με διάφορες προκαταλήψεις. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο πριν την σεξουαλική πράξη, να υπάρξει κάποια συζήτηση περί αυτού, για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

5.Εξερεύνηση στάσεων

Όταν στο σεξ γίνονται οι ίδιες και οι ίδιες στάσεις, λογικό είναι κάποιος να μην έχει κάποια έξαψη, γιατί το θεωρεί μονότονο. Σημαντική είναι η ανακάλυψη νέων στάσεων, έτσι ώστε η σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση να είναι σίγουρη.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *