10/Ιαν/20
Οι στρέιτ γυναίκες βλέπουν φανατικα λεσβιακό πορνό...

Οι στρέιτ γυναίκες βλέπουν φανατικα λεσβιακό πορνό…

Σύμφωνα με το Pornhub, πάρα πολλές κοπέλες περνούν καλύτερα, ότανβλέπουν ταινίες πορνό με ομοφυλόφιλες γυναίκες, παρά όταν συνευρίσκονταιερωτικά με τον σύντροφό τους.

Έχουν σκεφτεί ποτέ οι άνδρες, ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιθανό να τη βρίσκουν με τσόντες, παρά με το παραδοσιακό σεξ; Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με την τελευταία μελέτη του Pornhub το λεσβιακό πορνό είναι μακράν αυτό που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες από κάθε άλλο είδος και μάλιστα σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από εκείνο των ανδρών, με 186% περισσότερες αναζητήσεις.

Σήμερα όλοι αποδεχόμαστε ότι τα κορίτσια βλέπουν πορνό και αυτό είναι καλό νέο. Αλλά τι ψάχνουν; Όσο και αν φαινομενικά, ως πιο ρομαντικά πλάσματα, το πιθανό θα ήταν να ψάχνουν λιγότερο σκληρές καταστάσεις ή άντε κανένα τρίο καθώς όσα περισσότερα τα πέη τόσο μεγαλύτερη η διασκέδαση, η αλήθεια είναι ότι όπως και οι περισσότεροι άνδρες τη βρίσκουν με λεσβιακές ερωτικές σκηνές. Η χώρα στην οποία οι γυναίκες παρακολουθούν περισσότερο λεσβιακό πορνό, είναι οι ΗΠΑ.

Το Pornhub έψαξε λίγο κάποια νούμερα και αποτελέσματα αρκετά να σε κάνουν να αναρωτηθείς για εκείνη τη μελέτη που ισχυρίζεται ότι όλες οι γυναίκες, διαθέτουν ομοφυλόφιλα στοιχεία. Οι γυναίκες όχι μόνο είναι πιο πιθανό να ψάξουν για λεσβιακό σεξ αλλά θα το κάνουν σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από σένα.

Από την ταινία “Secret Lovers” με την Ίνα Ινάκι και την Kira Queen

Ακόμη περισσότερο, αν εσύ μπορείς να φαντασιωθείς μια ήπια λεσβιακή ερωτική σκηνή τότε η κοπέλα σου όχι μόνο την έχει ήδη φανταστεί αλλά έχει αποκτήσει και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα παρακολουθώντας τέτοιες σκηνές και πιθανότατα θα ψάχνει και πιο περίεργα πράγματα. Η σύγκριση των λέξεων προς αναζήτηση ανάμεσα στα δύο φύλα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Αν και το να σε αποπλανήσει μια λεσβία σου δίνει ελπίδες για ένα μελλοντικό τρίο, το “ebony” είναι ο μόνος συγκεκριμένος όρος που εμφανίζεται δύο φορές στην ίδια λίστα. Έρευνα του 2016 για το Pornhub έδειξε ότι στη νότια Αμερική οι όροι «ebony» και «black» ήταν οι πιο δημοφιλείς.

Ένα άλλο συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η μελέτη είναι ότι όσο πιο νέες σε ηλικία είναι οι γυναίκες τόσο πιο πολύ δοκιμάζουν νέα πράγματα στο σεξ, κάπου φαίνεται και στις σεξουαλικές τους αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *