05/Ιούν/21

“Οικολογικός” οργασμός: Σώστε τον πλανήτη με αυτούς τους φιλικούς προς το περιβάλλον δονητές

Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής γίνεται ακόμα πιο… απολαυστική αφού μια start-up εταιρία από το Βερολίνο ετοιμάζει δονητές επόμενης γενιάς για γυναίκες, οι οποίοι θα είναι φιλικοί προς το περιβάλλον.

Η πιο πρόσφατη τεχνολογική εφεύρεση της start-up εταιρίας WOW, δηλαδή το σεξουαλικό βοήθημα “Premium Eco”, στοχεύει να ευχαριστήσει όχι μόνο τον πελάτη, αλλά και το περιβάλλον. Ο νέος βιοδιασπώμενος δονητής είναι μια βιώσιμη αναβάθμιση του δημοφιλούς σεξουαλικού βοηθήματος “Premium”.

Το Premium Eco είναι κατασκευασμένο από 100% βιολένιο, ένα προϊόν κατασκευασμένο από άμυλο καλαμποκιού, μεταξύ άλλων υλικών.Στοχεύει στην αντικατάσταση των πιο κοινών πλαστικών και σιλικόνης που χρησιμοποιούνται στα σεξουαλικά βοηθήματα. Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη και η συσκευασία του πλήρως ανακυκλώσιμη.

Ο δονητής έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί τεχνολογία αέρα υπό πίεση για να ερεθίσει τη γυναικεία κλειτορίδα και προσφέρει 12 διαφορετικά επίπεδα έντασης ενώ παραμένει αθόρυβος.

Επιπλέον, η εταιρεία δεσμεύεται να φυτέψει ένα δέντρο για κάθε δονητή Premium Eco που θα αγοραστεί, όπως εξηγεί η Γιοχάνα, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων, λέγοντας ότι “οι οργασμοί μπορούν να σώσουν δέντρα”.

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *