05/Αυγ/21
Μερικές συμβουλές για να κάνεις το καλύτερο δυνατό τρίο...

Μερικές συμβουλές για να κάνεις το καλύτερο δυνατό τρίο…

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση σε followers του VICE UK στο Instagram, μόνο 21% έχουν κάνει τρίο ή όργιο. Συνολικά 64% όσων δεν έχουν κάνει, θα ήθελαν να κάνουν. Ωστόσο, μόνο οι μισοί που έκαναν ομαδικό σεξ λένε ότι θα το έκαναν ξανά.

Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή είναι κάτι που απλώς θέλεις να κάνεις μια φορά, για να πεις ότι το έκανες. Αλλά το πιο πιθανό είναι να έχεις κάνει άθλια τρίο που σου χάλασαν την ιδέα δια παντός στο μυαλό σου.

Μήπως είναι καλύτερα τα τρίο να γίνονται μόνο στο πορνό; Ή είναι διπλάσια απόλαυση; Ρώτησα μια ειδικό αλλά και άτομα που έκαναν πολύ καλά τρίο για το πώς πρέπει να οργανωθούν για να είναι ωραία.

Σημείωση: ισχύουν όλοι οι σεξουαλικοί κανόνες: Τεστ για ΣΜΝ, προφυλακτικά, συνάντηση σε δημόσιο χώρο, συναίνεση και μην εκμεταλλεύεσαι ανθρώπους που είναι μεθυσμένοι ή φτιαγμένοι. Το άρθρο αφορά κυρίως σενάρια με ζευγάρια + 1, καθώς αυτή είναι η εμπειρία μου, αλλά αν κάτι άλλο σου κάνει τότε μια χαρά.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣΣωστοί λόγοι:

Θέλεις να κάνεις τρίο.Λάθος λόγοι:

Η σχέση έχει βαλτώσει και σκέφτεσαι ότι μπορεί να δώσει μια πικάντικη νότα.Θέλει ο/η σύντροφός σου και νιώθεις την υποχρέωση να το κάνεις.Γουστάρεις κάποιον εκτός σχέσης και πιστεύεις ότι το τρίο είναι καλή δικαιολογία να έρθετε κοντά.Από εκεί και πέρα, υπάρχει λόγος που λέγεται τρίο – η επιθυμία αφορά τρεις. Η εκπαιδεύτρια σεξ και δημιουργός του Sexual Essentials, Samia Burton, κάνει μαθήματα σεξουαλικότητας στο Patreon. «Άσχετα από τον λόγο που θέλεις να κάνεις τρίο, είναι καλή ιδέα να το συζητήσεις και να ξέρεις τι ενδιαφέρει κάθε συμμετέχοντα», λέει.

«Μπορεί να χαλάσει τη φάση αν κάποιος θέλει απλώς να δοκιμάσει και άλλος το χρειάζεται τακτικά. Πρέπει να είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Επίσης, να ξέρεις ότι το τρίο δεν είναι δώρο ή ανταμοιβή. Η σεξουαλικότητά σου δεν είναι δέλεαρ», συμπληρώνει.

ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΙΟΕίναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι είναι άνετο να οργανώνεις τρίο μέσω dating apps. Αλλά να το κάνεις με ηθικό τρόπο.

Αν είστε ζευγάρι, να θυμάστε ότι το τρίτο άτομο είναι άνθρωπος με συναισθήματα και ευαισθησίες, και όχι δυο επιπλέον χέρια. Να καταστήσετε σαφές ότι έχετε κοινό λογαριασμό και να πείτε τι θέλετε. Βάλτε φωτογραφίες των δυο σας και μην πείτε ότι ενδιαφέρεστε για solo γνωριμία, αν δεν ισχύει. Αν και οι δυο διαβάζετε τα μηνύματα, πείτε το.

Αν είστε ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που ψάχνει για τρίτο άτομο μη χρησιμοποιείτε το προφίλ της γυναίκας για να δελεάσετε queer γυναίκες χωρίς να είστε ξεκάθαροι για το ότι υπάρχει και άνδρας. Ακόμη κι αν κάνετε match, μην τον/την αιφνιδιάζετε με τσατ. Στην καλύτερη περίπτωση είναι cringe, στη χειρότερη παρενόχληση. Φλερτάρετε, τσατάρετε και βγείτε ένα ραντεβού πρώτα, όπως με όλους.

Η 26χρονη Elisa έχει κάνει πολλά τρίο, όλα οργανωμένα μέσα από εφαρμογές αλλά όχι το Tinder. «Ένα μέσω Gleeden, άλλο ένα μέσω OkCupid και άλλο ένα μέσω του FetLife. Ήθελα να κάνω τρίο, έτσι ήμουν πολύ ειλικρινής και το bio μου έλεγε ότι ψηνόμουν για τα πάντα. Αν έχεις τις ίδιες ανάγκες αλλά δεν είναι εύκολο να τις παραδεχτείς στους ανθρώπους που συναντάς κάθε μέρα, είναι πιο εύκολο να έχεις μια παράλληλη ζωή στο Ίντερνετ.

»Αν χρησιμοποιήσεις εφαρμογή, ίσως να διαλέξεις μια που είναι πιο χύμα από το Tinder αλλά όχι πολύ εξειδικευμένη. Το FabSwingers είναι πολύ δημοφιλές site για τρίο. Υπάρχουν εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για τρίο, αλλά έχε υπόψη ότι η δεξαμενή χρηστών είναι κάπως μικρή».

ΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΞΑν έχεις πιει ή έχεις πάρει ναρκωτικά αξίζει να βάλεις όρια και να εξηγήσεις πώς λειτουργούν πρακτικά. Μπορεί στην πράξη να θέλεις κάτι και δεν πειράζει, αρκεί να το πεις. «Τα όρια είναι το Α και το Ω», τονίζει η Burton. «Μερικά πράγματα δεν ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσουν μέχρι να βρεθείς στην εν λόγω κατάσταση, αλλά σίγουρα πολλά θα ξέρεις ότι δεν τα θέλεις εκ των προτέρων».

Τα όρια δεν είναι μόνο για τα ζευγάρια. Ο 29χρονος Ryan έκανε το καλύτερο τρίο με τον Martin*, τον κολλητό του. Ήταν καλό διότι είχαν βάλει όρια από πριν και τα άλλαξαν στην πορεία όταν χρειάστηκε.

«Είχα ανοιχτή σχέση με κάποιον άλλον και παρόλο που υπήρχε σεξουαλική ενέργεια ανάμεσα σε μένα και τον Martin συνειδητά αποφασίσαμε να μη φτάσουμε εκεί μαζί», λέει ο Ryan. «Μια μέρα λοιπόν πήραμε μανιτάρια με μια κοπέλα που ξέραμε, τη Louisa*. Άρχισε να μας την πέφτει και θέλαμε όλοι μας αλλά ο Martin σταμάτησε διότι παραβιάζαμε το προηγούμενό μας όριο. Μιλήσαμε και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε αλλά να εστιάσουμε στη Louisa και να της προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία.

»Ήταν υπέροχος τρόπος να κάνεις τρίο, συνήθως τα αποφεύγω επειδή πάντα σκέφτεσαι αν μοιράζεις ίσα την προσοχή αλλά στο πλαίσιο αυτό δεν χρειαζόταν να ανησυχούμε. Σίγουρα χάρηκα που ήμουν στην άκρη όταν έκαναν σεξ και συμμετείχα την κατάλληλη στιγμή».

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ BISEXUAL ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣΤο «ζευγάρι που πλησιάζει τον bisexual ή pansexual φίλο τους για τρίο» είναι μια κλισέ κατάσταση αλλά αν γίνει σωστά, μπορεί το αποτέλεσμα να σας ανταμείψει. Μπορείτε να κάνετε τη συζήτηση περί ορίων με άνεση πριν γίνει οτιδήποτε και θα είστε με κάποιον που ξέρετε και εμπιστεύεστε

Το αρνητικό είναι ότι μπορεί να σας απορρίψει και να σας κάνει ρόμπα σε κοινούς γνωστούς. Επίσης μπορεί να γίνει λίγο unicorn hunting (να επιθυμείτε κάποιον για να γίνετε τρεις στη σχέση). Αν το κάνετε ως ζευγάρι ίσως να προσεγγίσετε κάποιον με τον οποίον έχετε κάνει ανοιχτά σεξουαλικές συζητήσεις. Μπορείτε να του ζητήσετε να βρεθείτε από κοντά για να φλερτάρετε και να εκτιμήσετε την κατάσταση. Πολύ καλύτερο από το να στείλετε ένα σκέτο «Τρίο»;

Η προσέγγιση αυτή λειτούργησε καλά για τον 24χρονο Andrew, όταν η κοπέλα που τα είχε πέταξε την ιδέα για τρίο. «Πλησίασα μια κοπέλα που ήταν φίλη και των δυο. Συχνά πηγαίναμε στα ίδια πάρτι και κάναμε έντονες συζητήσεις στις τέσσερις το πρωί όταν το πάρτι τελείωνε. Μιλούσαμε για σεξ και τρίο και τέτοια. Μια μέρα της έστειλα ένα μήνυμα αν θα ήθελε να πιούμε έναν καφέ και της εξήγησα και συμφώνησε να βγει για ποτό μαζί μας. Αφού όλοι συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε να το κάνουμε, ορίσαμε μια ημερομηνία. Αλλά πίναμε συνέχεια και καταλήξαμε στο διαμέρισμά της και το κάναμε επιτόπου».

ΑΝ ΕΙΣΑΙ SINGLE ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΕίναι φυσιολογικό να σε ελκύει ένα ζευγάρι και αν είσαι single πρέπει να νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία.

Πώς θα ξεκινούσες λοιπόν; «Κάνε κοινά κομπλιμέντα και φρόντισε να προσέχεις το ζευγάρι σαν σύνολο και να δείχνεις ενδιαφέρον», λέει η Burton. «Να είσαι προσιτός/ή και άσε τα μυστήρια. Δείξε σαφώς τις προθέσεις σου και το φλερτ σου για να νιώσουν όλοι ξεχωριστοί».

Είναι και ωραίο κομπλιμέντο για το ζευγάρι. «Το πρώτο μου τρίο έγινε μετά από ένα πάρτι όταν ήμουν πρωτοετής», λέει η 28χρονη Maddie. «Το κορίτσι με το οποίο είχα έρθει κοντά και ήμουν τσιμπημένη, ήταν στο δωμάτιο του φίλου μου μαζί μου. Όταν πήγε στο μπάνιο εκείνος, το κορίτσι γύρισε και μου είπε να κάνουμε τρίο. Ήθελα και όταν ο φίλος μου βγήκε από το μπάνιο και πήγε εκείνη, του το είπα, ψήθηκε και άρχισε να τη φιλάει, μόλις γύρισε. Ήταν πολύ ωραία και μείναμε φίλες. Μου στάθηκε κι όταν χώρισα με τον φίλο μου, έναν χρόνο αργότερα».

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞΤο να κάνεις σεξ με κάποιον έχει συναισθηματικές επιπτώσεις από μόνο του, έτσι θέλει ιδιαίτερη φροντίδα όταν εμπλέκονται τρία άτομα. Αν είστε ζευγάρι, δείτε πώς είναι το τρίτο άτομο την επόμενη μέρα, όπως (ελπίζω) θα κάνατε αν κοιμόσασταν μαζί του one to one. Δεν χρειάζεται να υπάρχει προσδοκία ότι θα ξανασυμβεί αλλά καλό είναι να σε απασχολεί πώς αισθάνεται.

Αν είσαι ζευγάρι, είναι φυσιολογικό να σου φανεί παράξενο να βλέπεις τον/τη σύντροφό σου με κάποιον άλλον, ακόμα κι αν σου άρεσε. Την επόμενη μέρα συζητήστε το –οι δυο σας- στο πλαίσιο της φροντίδας. Πείτε τι σας άρεσε και τι όχι, και αν θέλετε να το ξανακάνετε ή όχι. Αν θέλετε, καλή διασκέδαση.

Ετικέτες:

#σεξ #τρίο

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *