23/Οκτ/22
Μαμά πληρώνει τις σπουδές της κόρης της με... πικάντικες πόζες στο OnlyFans

Μαμά πληρώνει τις σπουδές της κόρης της με… πικάντικες πόζες στο OnlyFans

Ιδιαζόντως ευφάνταστη αποδείχτηκε μια 41χρονη μητέρα από τη Νέα Υόρκη που πουλά… πικάντικες φωτογραφίες της στο OnlyFans προκειμένου να πληρώσει τα δίδακτρα της νομικής σχολής για την κόρη της.Η 41χρονη εξηγεί πως αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα το 2017 προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την κόρη της που σπούδαζε νομική, αποπληρώνοντας το δάνειο των 53.000 ευρώ.Ωστόσο, όταν ενέσκηψε η πανδημία κορονοϊού, το OnlyFans κατέληξε να είναι η μόνη πηγή εισοδήματός της.

Παρ’ όλα αυτά, όπως παραδέχεται πως επρόκειτο για μια ιδέα που απέδωσε πέραν πάσης προσδοκίας. Πολλοί συνδρομητές τής σελίδας έγιναν θαυμαστές της, με αποτέλεσμα οι “μετοχές” της Μαρσέλα Αλόνσο να εκτοξευτούν, αποδίδοντάς της μηνιαίως περί τα 20.000 δολάρια.

“Το μέλημά μου ήταν πάντα να βελτιώσω τη ζωή της κόρης μου και να της παρέχω τις ευκαιρίες που δεν είχα εγώ η ίδια. Στις ΗΠΑ, οι Λατινοαμερικάνες βρίσκονται στη χαμηλότερη κλίμακα του μισθολογικού πίνακα, οπότε ήταν σημαντικό για εμένα να μεγαλώσω ένα καλά μορφωμένο παιδί και να του δώσω τις ευκαιρίες που στερήθηκα” λέει η ίδια.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *