10/Ιαν/20
Κούκλες του σεξ: Μια επαναστατική πρωτοπορία

Κούκλες του σεξ: Μια επαναστατική πρωτοπορία, που ήρθε για να μείνει…

Οι κούκλες του σεξ είναι μια επαναστατική ανακάλυψη, που τείνει να γίνει υποκατάστατο του φυσικού σεξ.

Οι πωλήσεις τους έχουν αυξηθεί κατά 30% έως και 40%, Αυτό έγινε λόγω της καραντίνας και του κορωνοϊού, που είχαν άμεση επιρροή με την έλλειψη της ανθρώπινης φυσικής παρουσίας.

Από την άλλη, προκαλεί εντύπωση το ότι τις φουσκωτές κούκλες δεν τις αγόραζαν τόσο πολύ οι άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση εκείνη την περίοδο της ζωής τους. Αντιθέτως, η μεγάλη ποσοστιαία αύξηση έγινε επειδή τα ζευγάρια τις αγόραζαν είτε για να έχουν τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, είτε ως προσφορά του ενός συντρόφου προς τον άλλον. Αυτό για πολλούς θα ακουστεί λάθος και περίεργο, εξαιτίας των προκαταλήψεων και της κοινής λογικής, αλλά είναι κάτι το οποίο ήρθε για να μείνει.

Ο πωλητής του sex shop “Cherry Banana ” αναφέρει ότι: Από το ξέσπασμα του COVID-19, παρατηρήσαμε μια πολύ σημαντική αύξηση στις πωλήσεις των φουσκωτών μας κουκλών Cherry Doll. Συγκεκριμένα, πουλάμε διπλάσιες ποσότητες σήμερα σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο, περί τις 20 με 25 κάθε μήνα .

Στέλεχος της εταιρείας “Sex Doll Australia ” δηλώνει ότι : η νέα τάση είναι ο σύζυγος να αγοράζει μια γυναικεία φουσκωτή κούκλα για τον εαυτό του, για να τη χρησιμοποιεί δίπλα στη γυναίκα του. Έχουμε όμως και τους συζύγους που αγοράζουν από κοινού με τις συμβίες τους κούκλες, μία για τον καθέναν. Αύξηση παρατηρείται επίσης στις πωλήσεις φουσκωτών κούκλων, δηλαδή αρσενικών, τους οποίους προτιμούν πολύ οι γυναίκες για προσωπική τους χρήση .

Τέλος, υπήρχαν περίεργες παραγγελίες sex dolls, όπου αναφέρεται από τους ως άνω κυρίους ότι: οι πελάτες μάς ρωτούν συχνά αν μπορούμε να τους παραδώσουμε κούκλες άφυλες, χωρίς ομοιώματα γεννητικών οργάνων οποιουδήποτε φύλου. Μας ζητούν επίσης -σοβαρά όμως- γυναικείες κούκλες με τρεις μαστούς, με ουρά. και, βέβαια, πολλοί ενδιαφέρονται να παραγγείλουν κούκλες με τα χαρακτηριστικά προσώπου συγκεκριμένων ατόμων .

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα