03/Ιούλ/21
Κουνελάκι του Playboy έγραψε βιβλίο: Η κόλαση των οργίων

Κουνελάκι του Playboy έγραψε βιβλίο: Η κόλαση των οργίων, με ν@ρκωτικά και το σ3ξ με τον Χιου Χέφνερ με έκαναν να θέλω να αυτοκτονήσω

Το όνειρο της 41χρονης σήμερα Μάντισον να γίνει διάσημο μοντέλο μετατράπηκε σύντομα σε άσχημο εφιάλτη. Όπως ισχυρίζεται, είχε αποκοπεί από τον έξω κόσμο και την έλεγχαν αυστηρά.

Η Μάντισον, που ήταν με τον Χιου Χέφνερ μεταξύ του 2001 και του 2008, δημοσίευσε ένα εκρηκτικό βιβλίο για τον χρόνο της μαζί του και το Playboy, που ονομάζεται «Down the Rabbit Hole», το 2015.

Τώρα, το βιβλίο πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη, με τη σταρ του «Home and Away», Σαμάρα Γουίβινγκ, να υποδύεται το άλλοτε κουνελάκι του Playboy.

Η σειρά θα δραματοποιήσει αυτά που υποστηρίζει ότι είδε η Μάντισον να συμβαίνουν πίσω από τις πύλες της έπαυλης του Playboy. Οπως γράφει στο βιβλίο της δίνονταν ν@ρκωτικά σε νέες γυναίκες και ενθαρρύνονταν να συμμετέχουν σε όργια δύο φορές την εβδομάδα με τον Χιου Χέφνερ. Και η Μάντισον δεν αποτελούσε εξαίρεση, ως η νούμερο ένα φίλη στο χαρέμι του Χιου Χέφνερ.

Ομαδικό σ3ξ και χάπιαΑυτό που ξεκίνησε ως πάρτι έγινε σύντομα φυλακή για τη Μάντισον, λέει. Ήταν μόλις 20 ετών και πήγαινε ακόμα στο πανεπιστήμιο όταν γνώρισε έναν φίλο του Χέφνερ, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα στο Hooters.

Αυτός ο φίλος την κάλεσε σε ένα πάρτι στη βίλα του Playboy. Και σύντομα βρέθηκε να πηγαίνει στα πάρτι της Κυριακής στην πισίνα κάθε εβδομάδα.

Μετά από έναν χρόνο, αποφάσισε να δοκιμάσει να γίνει μία από τις φίλες του Χιου Χέφνερ για να συνεχίσει να ζει στο Λος Άντζελες.

Όπως γράφει στο βιβλίο της πίστευε ότι καμία από αυτές δεν έκανε σ3ξ με τον ηλικιωμένο μεγιστάνα, ο οποίος διένυε τότε την έβδομη δεκαετία της ζωής του. Αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι έκανε λάθος, κατά τη διάρκεια της πρώτης «Νύχτας Κλαμπ», με τον Χέφνερ και τις άλλες φίλες του, όταν της πρόσφερε μεθακαλόνη, λέγοντάς της πως «στη δεκαετία του ’70 αποκαλούσαν αυτά τα χάπια “ανοιχτήρια μηρών”».

Αρνήθηκε τα ν@ρκωτικά, αλλά όπως υποστηρίζει δεν μπορούσε να αρνηθεί αργότερα στο αρχοντικό όταν της είπαν ότι ήρθε η ώρα να πάει στο υπνοδωμάτιο του Χιου Χέφνερ.

Σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία, εκεί, οι γυναίκες αναμενόταν να δώσουν παράσταση για αυτόν, και μια από τις άλλες φίλες έσπρωξε τη Μάντισον προς τον Χέφνερ.

«Δεν υπήρχε οικειότητα. Δεν υπήρχαν φιλιά, τίποτα», έγραψε η Μάντισον. «Ήταν τόσο σύντομο που δεν θυμάμαι καν τι ένιωθα, πέρα από το να έχω ένα βαρύ σώμα πάνω μου».

Τα οργιά όπως λέει η Μάντισον, συνέβαιναν μετά τις νύχτες του «Κλαμπ», κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Σκέφτηκε να αυτοκτονήσειΚαι όπως ισχυρίζεται, δεν ήταν μόνο το σ3ξ που της επέβαλαν να κάνει. Η Μάντισον σύντομα συνειδητοποίησε ότι ελεγχόταν και με άλλους τρόπους.

Έπρεπε να συμμορφωθεί με μια αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 9 μ.μ., ενώ της είπαν να σταματήσει τη δουλειά της ως σερβιτόρα, αποκόβοντάς την έτσι από τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με την Μάντισον ο Χιου Χέφνερ έκανε επίσης σκληρά σχόλια για την εμφάνισή της και αρνήθηκε να την αφήσει να δει έναν γιατρό όταν έπαθε κατάθλιψη. Η Μάντισον λέει ότι η κατάσταση έγινε τόσο απελπιστική που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Ο πνιγμός μού έμοιαζε λογικός τρόπος για να ξεφύγω από τη γελοία ζωή που ζούσα», έγραψε. «Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δυστυχία μου πια», γράφει.

Η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται το 2005 όταν, μαζί με τις άλλες φίλες του Χιου Χέφνερ, Μπρίτζετ Μαρκάρντ και Κέντρα Γουίλικινσον, η Μάντισον πρωταγωνίστησε σε μια ριάλιτι σειρά, με τίτλο «The Girls Next Door».

Λέει ότι δεν πήραν δεκάρα για την πρώτη σεζόν, αλλά τελικά της επέτρεψε να βγάλει τα δικά της χρήματα και της πρόσφερε μια διέξοδο για να φύγει για πάντα από τον Χέφνερ, κάτι που έκανε το 2009.

Στη συνέχεια ο Χέφνερ παντρεύτηκε ένα μοντέλο 60 χρόνια νεότερή του, την Κρίσταλ Χάρις, το 2012. Πέθανε πέντε χρόνια μετά, σε ηλικία 91 ετών.

Αποκαλύψεις και από άλλα κουνελάκια του PlayboyΌταν η Μάντισον δημοσίευσε το βιβλίο της, η Κέντρα Γουίλκινσον, επίσης κουνελάκι, χλεύασε όσα εξιστορούσε η Μάντισον για τη ζωή στην έπαυλη του Playboy.

Η Γουίλκινσον, η οποία υπερασπίστηκε τον Χέφνερ ως «καταπληκτικό άνθρωπο», ισχυρίστηκε ότι η Μάντισον δεν ήταν ειλικρινής για την εμπειρία της ή για το κίνητρό της σχετικά με τη δημοσίευση του βιβλίου.

«Η Χόλι, μπορείς να πεις, είχε αυτό το απόκρυφο κίνητρο κάθε λεπτό που βρισκόταν στην έπαυλη. Και αυτό το κίνητρο ήταν -και είναι ξεκάθαρο- πως ήθελε τα παιδιά του Χεφ, ήθελε ένα κομμάτι του Playboy και ήθελε να παντρευτεί τον Χεφ, προφανώς, για τη διαθήκη του », είπε η Γουίλκινσον στο People.

«Αυτό δεν συνέβη. Λοιπόν, τι πιστεύετε ότι θα συμβεί; Εκδίκηση. Οπότε εδώ βλέπουμε κάποια εκδίκηση», συμπλήρωσε.

Η Μάντισον, από την πλευρά της, απέρριψε τους ισχυρισμούς της Γουίλκινσον και δήλωσε ότι η ζοφερή εικόνα που παρουσίασε για τη βίλα του Playboy είναι μία από τις πολλές παρόμοιες ιστορίες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.

Πάντως και η ίδια η Γουίλκινσον έγραψε για τα σ3ξουαλικά «καθήκοντα» που είχε, ούσα μία από τις φίλες του Χέφνερ, λέγοντας ότι είχε πρώτη φορά σ3ξουαλική επαφή μαζί του όταν ήταν 18 και εκείνος 78 ετών.

«Έπρεπε να είμαι πολύ μεθυσμένη ή να έχω καπνίσει πολύ χόρτο για να επιβιώσω εκείνες τις νύχτες, δεν υπήρχε τρόπος να το αποφύγουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο βιβλίο η Γουίλκινσον. «Ήταν σαν δουλειά. Σαν να χτυπούσες κάρτα. Δεν είναι ότι μου άρεσε να κάνω σ3ξ μαζί του».

Η πρώην Playmate, Ιζαμπέλ Στ. Τζέιμς, μοιράστηκε επίσης μυστικά από την έπαυλη στην αυτοβιογραφία της, «Bunny Tales».

Περιέγραψε μια εξευτελιστική διαδικασία για να ζητήσει χρήματα από τον Χιου Χέφνερ. «Έπρεπε να πάμε στο δωμάτιο του Χεφ, να περιμένουμε ενώ μάζευε όλες τις ακαθαρσίες του σκύλου από το χαλί και στη συνέχεια να ζητήσουμε το επίδομά μας», έγραψε η Τζέιμς.

«Όλες μισούσαμε αυτήν τη διαδικασία. Ο Χεφ θα χρησιμοποιούσε πάντα την ευκαιρία για να αναφέρει οτιδήποτε με το οποίο δεν ήταν ευχαριστημένος στη σχέση. Τα περισσότερα από τα παράπονα αφορούσαν την έλλειψη αρμονίας μεταξύ των φιλενάδων του ή την έλλειψη σ3ξουαλικής συμμετοχής στα “πάρτι” που έκανε στην κρεβατοκάμαρά του».

Η ζωή της Χόλι Μάντισον μετά την έπαυλη του PlayboyΑφού έφυγε από την έπαυλη, η Χόλι Μάντισον το 2009 συμμετείχε στην αμερικανική έκδοση του Dancing With The Stars, τερματίζοντας στην 11η θέση. Πρωταγωνίστησε επίσης στο δικό της reality show, «Holly’s World», για τη νέα ζωή και την καριέρα της στο Λας Βέγκας.

Το 2013 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία στον χώρο της μουσικής Πασκουάλε Ροτέλα, σε μια πολυτελή τελετή στην Disneyland.

Η πρώην φίλη της από το «Girls Next Door», Μπρίτζετ Μάρκαρντ, ήταν παράνυμφος. Αλλά μετά από δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί, η Μάντισον και ο Ροτέλα χώρισαν το 2019, έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να βγαίνει με τον παραφυσικό ερευνητή του «Ghost Adventures», Ζακ Μπάγκανς, τον ίδιο χρόνο.

Η Μάντισον ανυπομονεί τώρα να δει την ιστορία της να ζωντανεύει στην τηλεόραση. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη με αυτό το cast», δήλωσε η Μάντισον στους εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Πηγή:iefimerida

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *