11/Ιούλ/20
Κι ομως! Ακόμα και οι χωρισμένοι-ερωτευμένοι άντρες δεν μπορούν να κάνουν σεξ με άλλη κοπέλα...

Κι ομως! Ακόμα και οι χωρισμένοι-ερωτευμένοι άντρες δεν μπορούν να κάνουν σεξ με άλλη κοπέλα…

Συχνά κατηγορούνται οι άντρες πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν σεξ και ότι το κάτω κεφάλι είναι πιο ισχυρό από το πάνω. Μάλιστα, θεωρούνται ως μη εγκεφαλικοί τύποι, που μπορούν λόγω των διαθέσεων τους, να πάνε με μία κοπέλα, ανεξάρτητα από το αν νιώθουν κάτι για αυτήν.

Όντως σε μεγάλο βαθμό ισχύουν τα παραπάνω, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Υπάρχουμε και εμείς που όταν είμαστε ερωτευμένοι με κάποια κοπέλα, αηδιάζουμε στην ιδεά πως θα ακουμπήσουμε ερωτικά κάποια άλλη. Υπάρχουμε και εμείς που μπορεί να είμαστε χωρισμένοι με την κοπέλα που αγαπάμε, να μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε σεξ με μία όμορφη κοπέλα, αλλά να μην μπορούμε και να μη θέλουμε.

Δεν είναι όλα “καύλες”, όσο και αν οι κοπέλες έχουν ιδρύσει τέτοιους κανόνες για το αντίθετο φύλο. Κάποιοι είμαστε βαθιά συναισθηματικοί. Τι πιο όμορφο απο το να νιώθεις ότι “απατάς”, ακόμα και όταν δεν είσαι σε σχέση.

Κάποιος θα το χαρακτήριζε ανοησία και “αυτομαστίγωμα” και ίσως και να είναι. Δεν πειράζει, καθώς ο κώδικας ηθικής του καθενός ειναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Βέβαια, όλα έχουν και τα όρια τους. Δεν θα μείνουμε για πάντα κολλημένοι σε ένα πρόσωπο και δεν θα πεθάνουμε χωρίς να νιώσουμε ξανά τη σεξουαλική εμπειρία. Θα περιμένουμε, όμως, μέχρι να νιώσουμε ότι κάνουμε περισσότερο κακό στον εαυτό μας, από ότι καλό…

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *