14/Νοέ/22
Θα πονέσετε και μόνο με την ανάγνωση! Ατυχήματα κατά τη διάρκεια του σεξ...

Θα πονέσετε και μόνο με την ανάγνωση! Ατυχήματα κατά τη διάρκεια του σεξ…

Το σεξ είναι μία τόσο όμορφη πράξη, ωστόσο δυστυχώς πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει και σε πολύ άσχημα ατυχήματα. Για πάμε να δούμε μία σειρά από απρόοπτα που συνέβησαν και πρέπει να πόνεσαν τους πρωταγωνιστές…

-Κάηκαν τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας όταν ο άντρας της έκανε στοματικό σεξ ενώ πριν είχε φάει καυτερά. Πράγματι, τα καυτερά φαγητά, όπως εκείνα που έχουν κόκκινη πιπεριά, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς ερεθισμούς στα ευαίσθητα δέρματα.

-Ένας άντρας τοποθέτησε την βέρα του στο πέος του, ως ένδειξη μίας τρυφερής κίνησης, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να του προκληθεί αιμάτωση. Φυσικά, η βέρα κόλλησε και δεν μπορούσε να την βγάλει.Αλλεργική αντίδραση από κατάποση σπέρματος. Η γυναίκα ήταν αλλεργική στην πενικιλίνη και ο σύντροφό της είχε πάρει αγωγή για μια μόλυνση που είχε πάθει στο αυτί του. Η μεταφορά τέτοιων ουσιών από τον έναν στον άλλον μέσω της σεξουαλικής πράξης δεν έχει μελετηθεί επαρκώς από την ιατρική επιστήμη και η συγκεκριμένη είναι η μόνη περίπτωση που υποδεικνύει ότι είναι πιθανό.

-Αναφορές για τραυματισμό των ανδρικών γεννητικών οργάνων που πιάστηκαν στο φερμουάρ. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο. Έρευνα που έγινε μεταξύ του 2002 και του 2010, έδειξε ότι 17.616 άντρες εμφανίστηκαν στα επείγοντα στις ΗΠΑ με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η μέση ηλικία για ένα τέτοιο ατύχημα είναι μεταξύ 18 με 22 ετών. Βιάζονται τα νέα αγοράκια…

-Μια γυναίκα είχε οργασμό για τρεις συνεχόμενες ώρες. Θα μας πείτε, σιγά το πρόβλημα, αλλά η γυναίκα αυτή ανησύχησε τόσο πολύ που πήγε στο νοσοκομείο. Ο οργασμός της συνεχιζόταν και μετά το σεξ, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να τον σταματήσει. Αχ και να μπορούσε αυτός ο οργασμός να διαιρεθεί και να μοιραστεί σε γυναίκες που τον έχουν ανάγκη.

-Μια σαύρα μπήκε μέσα στην ουρήθρα ενός άντρα, όταν αυνανιζόταν στο δάσος. Πάντως οι γιατροί μπόρεσαν να αφαιρέσουν τη σαύρα, η οποία όμως δεν επιβίωσε. Πόσο λυπηρό για μία σάυρα να πεθάνει μέσα στο μόριο κάποιου.

-Μια γυναίκα έχασε την ακοή της μετά από ένα έντονο φιλί. Σύμφωνα με το Reuters, πρόκειται για μια γυναίκα από την Κίνα που μετά από ένα έντονο φιλί, έσπασε το τύμπανο της. Ευτυχώς, η ακοή της αποκαταστάθηκε ωστόσο μετά από δύο μήνες.

-Μια γυναίκα έπαθε σκωληκοειδίτιδα μετά την κατάποση προφυλακτικού. Το πλαστικό του προφυλακτικού έκανε φλεγμονή που προκάλεσε την σκωληκοειδίτιδα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *