16/Νοέ/22
Η σεξουαλική δύναμη της Ατζελίνας Τζολί που άφησε κινηματογραφική ιστορία...

Η σεξουαλική δύναμη της Ατζελίνας Τζολί που άφησε κινηματογραφική ιστορία…

Η ταινία “Απόλυτη αμαρτία”, παραγωγής 2001, είναι ένα φιλμ που έγινε γνωστό όχι μόνο για το καστ των ηθοποιών (Αντζελίνα Τζολί, Αντόνιο Μπαντέρας), αλλά και για τις τολμηρές σκηνές της.

Η δράση εξελίσσεται στην εξωτική Κούβα. Ένας γοητευτικός άντρας, ο οποίος είναι έμπορος καφέ, αναζητά σύζυγο, την οποία βρίσκει μέσα από μια αγγελία στην εφημερίδα. Η γυναίκα αυτή, είναι μυστηριώδης, γοητευτική και εξαιρετικά πανούργα. Ο άνδρας αυτός την ερωτεύεται παράφορα και της εμπιστεύεται όλη την περιουσία του, μέχρι που μια μέρα εκείνη τον εγκαταλείπει, έχοντας πάρει όλα τα χρήματα. Το πάθος του για εκείνη θα τον κάνει να την αναζητήσει, όντας έτοιμος να πληρώσει το τίμημα του πάθους.

Το φιλμ διαπραγματεύεται ανάμεσα στα όρια μεταξύ του πάθους και της αξιοπρέπειας. Οι σκηνές και το φωτογραφικό υλικό της ταινίας είναι αρκετά τολμηρές καθώς και η παρουσία της Αντζελίνα Τζολί, η οποία κυριολεκτικά κόβει την ανάσα ιδιαίτερα στην έναρξη της ταινίας που εμφανίζονται τα χείλη της, προβαίνοντας με αυτά σε σεξουαλικές κινήσεις, όπως να τα δαγκώνει, να πιπιλαει τα δάχτυλά της και άλλα. Οι συχνές αλλαγές στα ρούχα και τους κορσέδες κατά τη διάρκεια της ταινίας, προκειμένου να δει ποιο ρούχο τονίζει καλύτερα το στήθος της, αποτελούν μια στιγμή ανάδειξης της γυναικείας σεξουαλικότητας.

Οι ερωτικές σκηνές, δηλώνουν πως η γυναίκα, ως σεξουαλικό ον, μπορεί να κρύβει πολύ μεγάλη δύναμη, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί καικαταστροφική, όπως στην παρούσα κατάσταση.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *