20/Νοέ/22
Εξέλιξη! Έλεγχος θα γίνει για το αν έκανε ναρκωτικά ο νικητής της Eurovision...

Εξέλιξη! Έλεγχος θα γίνει για το αν έκανε ναρκωτικά ο νικητής της Eurovision…

Σε περιπέτειες μπαίνει η ιταλική αποστολή της Eurovision 2021 λίγο μετά τη θριαμβευτική της νίκη το βράδυ του Σαββάτου.

Αιτία, το πλάvo του που καταγράφηκε λίγο μετά το κλείσιμο των τηλεφωνικών γραμμών στο οποίο ο frontman του συγκροτήματος Måneskin, Damiano David, απεικονίζεται να έχει κολλήσει το κεφάλι του στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής στο green room, με τους eurofans να σχολιάζουν στα social media πως ξεκάθαρα κάνει χρήση λευκής σκόνης.

Ο ίδιος αρνήθηκε πως κάνει χρήση ουσιών, υποστηρίζοντας πως είχε σκύψει να μαζέψει ένα γυαλί που είχε σπάσει λίγο νωρίτερα ο κιθαρίστας του γκρουπ.Μερικές ώρας αργότερα, EBU εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, ανακοινώνοντας πως ο Damiano θα κάνει τοξικολογικές εξετάσεις μόλις φτάσει στη χώρα του, κάτι που ζήτησε ο ίδιος να γίνει ήδη από εχθές, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση vαρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του.

Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU. Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν vαρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο.

Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *