27/Οκτ/22
Δύσκολα τα πράγματα για το Netflix! Μεγάλη Πτώση Στους Συνδρομητές...

Δύσκολα τα πράγματα για το Netflix! Μεγάλη Πτώση Στους Συνδρομητές…

Ανώμαλη προσγείωση για το Netflix μετά από τα αστρονομικά κέρδη του, κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πλατφόρμα απέκτησε 3,98 εκατομμύρια νέους συνδρομητές κατά το πρώτο τρίμηνο, από 8,5 εκατομμύρια το προηγούμενο τρίμηνο – πολύ κάτω από τα 6 εκατομμύρια που η εταιρεία είχε προβλέψει πριν από τρεις μήνες. Το ίδιο τρίμηνο πριν από ένα χρόνο, η Netflix ανέφερε την προσθήκη ενός ρεκόρ 15,77 εκατομμυρίων συνδρομητών.

«Πιστεύουμε ότι η αύξηση των συνδρομητικών επιβραδύνθηκε λόγω της COVID-19 το 2020 και της μικρότερης παραγωγής περιεχομένου το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, λόγω καθυστερήσεων που οφείλονται στον κορωνοϊό», έγραψαν τα στελέχη της Netflix σε επιστολή προς τους μετόχους, συνοψίζοντας την απογοητευτική απόδοση του πρώτου τριμήνου.

“Ο κορωνοϊός δημιουργεί βραχυπρόθεσμη αταξία με τις επιχειρηματικές τάσεις” δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της συδρομητικής πλατφόρμας, Spencer Neumann. Μακροπρόθεσμα, ωστόσο, η αύξηση των συνδρομητών θα αποκατασταθεί, πρόσθεσε.

Με περισσότερους από 200 εκατομμύρια συνδρομητές, το ζήτημα είναι πώς το Netflix θα τους διατηρήσει και θα δημιουργήσει έσοδα με δεδομένο ότι και το τελευταίο διάστημα οι νέες μεγάλες παραγωγές είναι ελάχιστες και το υλικό δεν ανανεώνεται όπως παλιά.

Ετικέτες:

#Netflix
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *