12/Ιούν/20
Βρετανία: Γυναικολόγος βιντεοσκοπούσε κρυφά βίντεο κατά τη διάρκεια του σεξ...

Βρετανία: Γυναικολόγος βιντεοσκοπούσε κρυφά βίντεο κατά τη διάρκεια του σεξ…

Ο γυναικολόγος είχε κρυφές κάμερες μέχρι και στα γυαλιά αλα… Τζέιμς Μποντ που φορούσε – Βρέθηκαν πάνω από 100 βίντεο.

Σε «σεξουαλικό αρπακτικό» είχε μετατραπεί ο 50χρονος Βρετανός γυναικολόγος Jomo Mathurine, o οποίος βιντεοσκοπούσε κρυφά τις ερωμένες του ενώ έκανε σεξ. Ο γυναικολόγος του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS) και πατέρας δύο παιδιών είχε τραβήξει κρυφά σχεδόν 100 βίντεο κάνοντας σεξ με διάφορες γυναίκες φορώντας κατασκοπευτικά γυαλιά αλά Τζέιμς Μποντ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Πέρασε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου που του αφαίρεσε την άδεια άσκησης επαγγέλματος. Ο γυναικολόγος είχε την έδρα του νοσοκομείο στο East Surrey.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o αχόρταγος σεξουαλικά γυναικολόγος είχε καταγράψει ερωτικές στιγμές ακόμη και με την 19χρονη φίλη του, φοιτήτρια νοσηλευτικής. Κρυφά είχε τοποθετήσει κάμερες σε διάφορες συσκευές στη φοιτητική της εστία όπου διέμενε.

Έχοντας ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης 14 μηνών στο Reading Crown Court, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικό Συλλόγου στη Βρετανία του αφαίρεσε την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος. Το Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι ο Τιμ Γκρέι, εξ ονόματος του Ιατρικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι η συμπεριφορά του γυναικολόγου θέτει σε κίνδυνο τις ασθενείς του.

Με τη νεαρή φοιτήτρια Νοσηλευτικής, η οποία αναφέρεται ως «Ms A» (Δεσποινίς Α) είχε ερωτική σχέση δύο ετών και χωρίς τη συγκατάθεσή της, είχε τραβήξει 26 «τολμηρά βίντεο με τα γεννητικά της όργανα». Όταν η εκπαιδευόμενη μαία ανακάλυψε τα τολμηρά βίντεο, τότε αυτός την απείλησε ότι θα της βλάψει την καριέρα της :«Το δικαστήριο απεφάνθη ότι η συμπεριφορά του γυναικολόγου έθεσε σε κίνδυνο την ψυχισμό και την καριέρα της νεαρής κοπέλας».

Ο Τιμ Γκρέι δήλωσε ότι παρόλο που η «Μs. Α» δεν ήταν ασθενής του γυναικολόγου ήταν ευάλωτη, λόγω της κατάχρησης της θέσης εμπιστοσύνης του καθηγητή Mathurine.

Πηγή : Πρώτο Θέμα

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *