16/Νοέ/22
Αυτή είναι η στάση

Αυτή είναι η στάση, που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ…

Το σεξ για πολλούς είναι αυτό που τους κρατάει φρέσκους, γεμάτους ενέργεια και πιο ήρεμους. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν το απολαμβάνουν στο μέγιστο, καθώς εκσπερματώνουν πρόωρα. Σύμφωνα με νέα έρευνα, υπάρχει μια στάση που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.

Έρευνες διεξήχθησαν στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκυ στις Ηνωμένες Πολιτείες ανάμεσα σε 14.000 άντρες και γυναίκες, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν ανάλογα με τις προσωπικές τους εμπειρίες. Η ερώτηση ήταν : με ποια στάση πιστεύουν ότι το σεξ διαρκεί περισσότερο;

To 55% των ερωτηθέντων, απάντησε στο να είναι η γυναίκα από πάνω, το 30% την ιεραποστολική, το 25% στο πλάι και το 17%  ‘‘στα τέσσερα’’.

Αυτό που προτείνουν οι ερευνητές, για να διαρκεί περισσότερο το σεξ, είναι να κάνουν την στάση που η γυναίκα είναι από πάνω. Αυτό γιατί, η γυναίκα σε αυτήν την στάση μπορεί να διεγερθεί στο μέγιστο, ενώ ο άντρας να είναι πιο χαλαρός, καθώς η τριβή δεν είναι τόσο έντονη. Αυτομάτως αυτό σημαίνει περισσότερη διάρκεια.

Η στάση που δεν προτείνουν η ερευνητές, για την μεγαλύτερη διάρκεια, είναι η στάση ‘‘στα τέσσερα’’. Αυτό γιατί η τριβή στο μόριο είναι πολύ έντονη με αποτέλεσμα η κορύφωση να επέρχεται πολύ γρήγορα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *