17/Οκτ/22
Αρέσει ή όχι στις γυναίκες το πρωκτικό σεξ;

Αρέσει ή όχι στις γυναίκες το πρωκτικό σεξ;

Κάνε το σωστά, και η σύντροφός σου θα είναι πιο ανοιχτή για να το κάνει ξανά. Αν τα χαλάσεις με την πρώτη, θα βρίσκεις πάντα την πίσω πόρτα διπλαμπαρωμένη.

Πράγματα που πρέπει να θυμάσαι:

Το λιπαντικό είναι ο φίλος σου

Σε αντίθεση με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν παράγει δικά του υγρά, άρα διείσδυση χωρίς άφθονο λιπαντικό ισούται με ξηρά τριβή – όχι και τόσο ευχάριστη. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν με βάση τη σιλικόνη και όχι την κολλώδη βαζελίνη.

Ζέστανέ την πριν την κάψεις

Είναι θεμελιώδης νόμος του πρωκτικού σεξ: πριν σκεφτείς να μπεις από την πίσω πόρτα, φρόντισε να την έχεις κάνει να νιώσει έτοιμη – σχεδόν να παρακαλάει. Παίξε με την περιοχή πριν βάλεις τίποτε μέσα. Κάνε τη να αισθάνεται χαλαρή – αν και πολιορκημένη. Η τέχνη της προετοιμασίας, δημιουργεί μεγαλύτερη έξαψη και ηδονή σε μια τέτοια επιχείρηση, η οποία εμπεριέχει την «αμαρτία».

Φρόντισε για την υγιεινή

Και οι δυο είστε εξίσου εκτεθειμένοι σε ασθένειες που σχετίζονται με το πρωκτικό σεξ – όπως περίπου και με το κολπικό σεξ. Το τοίχωμα του ορθού είναι πολύ λεπτό και διαπερατό, οπότε το ασφαλές σεξ είναι επιτακτικό. Ένα δοκιμασμένο προφυλακτικό, τουλάχιστον, θα σε προστατεύσει από οποιαδήποτε αδέσποτα βακτήρια βρεθούν στο βάθος. Ακόμη και αν οι δύο σας είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν πάσχετε από σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, τα βακτηρίδια που βρίσκονται φυσιολογικά στον πρωκτό μπορούν να μολύνουν τόσο τον ενεργητικό όσο και τον παθητικό σύντροφο (λοιμώξεις του κόλπου και του ουροποιητικού συστήματος, μετά από τυχαία επαφή με τo αιδοίο της).

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

Πηγή: askmen.com

Ετικέτες:

#πρωκτικό σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *