27/Οκτ/22
Αποκαλυπτικό! Ψήνεται μεταγραφή-βόμβα; Μαρινάκης καλεί Καινούργιου; Όλο το ρεπορτάζ!

Αποκαλυπτικό! Ψήνεται μεταγραφή-βόμβα; Μαρινάκης καλεί Καινούργιου; Όλο το ρεπορτάζ!

Ρεπορτάζ φρέσκο σας έχουμε το οποίο βουιζει στους τηλεοπτικούς διαδρόμους καναλιών και εμείς θα σας το μεταφέρουμε!

Το ότι η Κατερίνα Καινούργιου με το “Ευτυχείτε” κάνει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη του OPEN είναι γνωστό. Αυτό φαίνεται πως έχει κάνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θέλει να “κλέψει” από τον Ιβάν Σαββίδη την ξανθιά του παρουσιάστρια. Ναι, καλά διαβάσατε!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το Mega θέλει έντονα τόσο την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και το team της. Μάλιστα, σε αυτό το σχέδιο, υπάρχει η σκέψη η Δανάη Μπάρκα να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Λέτε να έχουμε σύντομα την “τηλεοπτική-βόμβα” της χρονιάς;

Και επειδή ξέρω τι σκέφτεστε, ναι, η Κατερίνα Καινούργιου έχει συμβόλαιο με το OPEN μέχρι τον Ιούλιο του 2022, αλλά ένα ρητό λέει πως “τα συμβόλαια είναι για να σπάνε”. Αφενός έχουμε ένα OPEN που φαίνεται να μη θέλει να χάσει με τίποτα την παρουσιάστρια του και για αυτό τη στηρίζει με κάθε τρόπο (να θυμηθούμε την πρόσφατη ανακοίνωση με αφορμή τη διαμάχη της με τον Κούγια) και αφετέρου ένα Mega το οποίο δείχνει μία μεταγραφολογική δυναμική.

Τέλος, να πούμε ότι εννοείται πως σε μία τέτοια μεταγραφή, στο πλευρό της Κατερίνας θα είναι σε επίπεδο ο παραγωγής ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking well media.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *