02/Φεβ/21
Αν είδατε στο όνειρό σας ότι κάνετε σεξ

Αν είδατε στο όνειρό σας ότι κάνετε σεξ, αυτό σημαίνει…

Μπορεί να λένε της Κυριακής τα όνειρα να μην τα υπολογίζεις, όμως τα σεξουαλικά όνειρα είναι από τα συχνότερα που όλοι βλέπουμε κι αυτό για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνουν όμως τα αισθησιακά όνειρα; Κάποιους ανομολόγητους πόθους, ερωτικά απωθημένα ή είναι ακόμη ένας τρόπος να ερμηνεύσουμε την σεξουαλική μας ζωή;

Σύμφωνα πάντως με τον Φρόιντ και το βιβλίο του Η Ερμηνευτική των Ονείρων, η μετάφραση των ονείρων μας απαιτεί την άμεση αναζήτηση σεξουαλικών συμβόλων. Ας τα ερμηνεύσουμε λοιπόν:

Κάνω σεξ (γενικότερα)

Για τις γυναίκες το να δουν ότι κάνουν έρωτα με άντρα, σημαίνει ότι θα πάρουν χαρά. Αν πάλι κάνου σεξ με γυναίκα μάλλον κάποιες στεναχώριες έρχονται. Αν είσαι άντρας και δεις πως κάνεις έρωτα με γυναίκα θα πάρεις στενοχώρια. Αν δεις πως κάνεις έρωτα με συγγενικά σου πρόσωπα θα έχεις μεγάλες δυσκολίες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.

Σεξ με γνωστά πρόσωπα

Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε σεξ με κάποιον γνωστό σας, είναι προφανές ότι υπάρχει μια έλξη μεταξύ σας όσο κι αν θέλετε να το κρύψετε! Ο ονειροκρίτης όμως λέει ότι ένα σεξουαλικό όνειρο με κάποιον γνωστό μας δηλώνει ίσως ότι θα θέλαμε να είχαμε κάποια χαρακτηριστικά αυτού του ατόμου γιατί θεωρούμε ότι τα έχουμε ανάγκη και μας λείπουν. Επίσης το σεξ με γνωστό πρόσωπο σημαίνει πως έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ότι αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Σεξ με άγνωστα πρόσωπα

Η ίδια εξήγηση υπάρχει αν ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο: παραπέμπει δηλαδή στην αναζήτηση ορισμένων χαρακτηριστικών του ατόμου αυτού, τα οποία οποία είτε θέλετε να αποκτήσετε είτε επιθυμείτε την επιρροή τους. Γενικά τα σεξουαλικά όνειρα με αγνώστους, δηλώνουν κάτι που λείπει στις σχέσεις σας ή στον εαυτό σας. Για παράδειγμα, αν δείτε ότι κάνετε σεξ με ένα άτομο μεγάλης ηλικίας ή κάποιον που φοράει στολή, αυτό φανερώνει την ανάγκη σας για καθοδήγηση ή προστασία ή ακόμα και την ανάγκη αυτοκυριαρχίας. Επιπλέον, αν έχετε σχέση όταν είδατε το όνειρο, αυτό σημαίνει πως σας λείπει η ασφάλεια και η σιγουριά από την σχέση σας, οπότε καλό είναι να το ψάξετε.

Σεξ με γιατρό (σοβαρά)

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, αν ονειρευτείτε σεξ με ένα γιατρό, (οποιασδήποτε ειδικότητας) αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη υποδηλώνει ότι νιώθετε έντονα την ανάγκη για φροντίδα και θεραπεία, ενώ αν δείτε σεξ με… διευθυντή τράπεζας μπορεί να σημαίνει πολύ απλά ανάγκη για επίλυση οικονομικών προβλημάτων. Τώρα αν πάτε πιο ψηλά

Σεξ με διάσημους

Πολύ κοινό όνειρο, σωστά; Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε σεξ με κάποιον διάσημο αυτό δείχνει την ανάγκη σας για αναγνώριση και κοινωνική καταξίωση. Έχει μεγάλη σημασία ποιο είναι το ταλέντο ή το στοιχείο που μπορεί να έχετε κοινό με το διάσημο πρόσωπο που ονειρευτήκατε. Αν έχετε κάποιο ταλέντο που έχετε αρχίσει να καλλιεργείτε (για παράδειγμα το τραγούδι ή το πιάνο), το γεγονός ότι κάνετε σεξ με ένα άτομο που είναι διάσημο για το ίδιο ταλέντο ή χαρακτηριστικό, δείχνει την ανάγκη σας για επιβεβαίωση σχετικά με αυτό το ταλέντο ή χαρακτηριστικό. Αν ονειρευτείτε σεξ με κάποιο ηθοποιό, υπάρχει μια ακόμα ερμηνεία: εδώ το σεξ λειτουργεί σαν σύμβολο οικειότητας και ο ηθοποιός σαν σύμβολο κοινωνικής αποδοχής. Εκτός αν η ηθοποιία είναι το μεγάλο σας απωθυμένο

Σεξ με συνεργάτες

Αν δείτε ότιο κάνετε σεξ με συνεργάτη, τότε ναι, είναι αυτό που νομίζετε. Επιθυμείτε διακαώς τον συνεργάτη σας . Αμν όμως Από την ονειρευτείτε σεξ με συνεργάτη ιο οποίος κάθε άλλο παρά ελκυστικός, τότε το όνειρο σημαίνει ότι απλώς έχετε μια καλή και φιλική σχέση με το πρόσωπο αυτό. Οπότε μην του επιτεθείτε ερωτικά. Το όνειρο είναι απλώς…άκακο.

Ετικέτες:

#ονειρα #σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *