in

Ανώνυμες συνεντεύξεις-part 1:«Λατρεύω τα sex toys, αν και οι σύντροφοί μου έχουν ταμπού με αυτό »

Εγκαινιάζουμε μία καινούργια στήλη που ευχόμαστε να αγαπηθεί. Πρόκειται για ανώνυμες εξομολογήσεις απλών κοριτσιών της διπλανής πόρτας. Το site αυτό έχει δώσει χώρο κατά καιρούς σε πορνοστάρ, σε στρίπερ και γενικότερα σε επαγγελματίες του σεξ. Ήρθε η ώρα τον λόγο να τον πάρουν και καθημερινά πλάσματα. Η ανωνυμία έγκειται στο ότι δεν θέλουμε να εκθέσουμε καμία κοπέλα, η οποία αποφασίζει να μας εξομολογηθεί κάποιες πτυχές της σεξουαλικής της ζωής…To μόνο που μπορούμε να σας πούμε για το πρώτο κορίτσι που κάνει πρεμιέρα σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι ότι είναι 22 χρονών, μελαχρινή και skiny.

-Αυνανίστηκα πρώτη φορά στα 11-12 μου χρόνια. Ξεκίνησε μόνο κλειτοροδικά και απλά ένιωθα ότι αυτό μου προκαλούσε ηδονή, χωρίς να έχω τη γνώση τι είναι αυτό που κάνω. Ψάχτηκα στο ίντερνετ και διαπίστωσα ότι ήταν κάτι φυσιολογικό. Στην πορεία απλά το εκλογίκευσα με τη λογική ότι “έχω κ…ες και απλά πρέπει κάτι να κάνω για να μου φύγουν”. Έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μου ο αυνανισμός, όχι από άποψη της συχνότητας, αλλά της ανάγκης. Επιτέλους βρίσκεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις ό,τι δεν σου κάνει ο σύντροφός σου. Αυνανίζομαι και κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά το κάνω για να “φτιαχτεί” κυρίως ο άλλος και όχι για εμένα.

-Την πρώτη μου φορά στο σεξ τώρα τη θεωρώ κακή, κάτι που δεν το είχα καταλάβει τότε. Ο πρώην σύντροφός μου απλά “έμπαινε και έβγαινε”, χωρίς να νιώθω τίποτα απολύτως. Άκουγα το σεξ ως τέλειο, κάτι που δεν μπόρεσα να το αντιληφθώ.

-Την πιο kinky πλευρά μου, μου την έβγαλε ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που δεν ήταν η σχέση μου. Φασωνόμασταν, αγγίζονταν ο ένας του άλλου τα γεννητικά όργανα και αυτό μου δημιουργούσε τρελή έξαψη και υπήρχε και μία τάση και για BDSM και για spanking.

-Πορνό είδα πρώτη φορά πριν κάνω σεξ, ώστε να μάθω πράγματα και να νιώθω καλή και αντάξια του. Τελικά ήταν ανούσιο και αποδείχθηκε ότι τελικά το σεξ λειτουργεί με το ένστικτο. Δεν έχει καμία σχέση το πορνό με το σεξ στην πράξη. Στην πορεία δεν έβλεπα ανάγκη από μάθηση, αλλά από ανάγκη. Μου άρεσε πολύ και στην πορεία άρχιζα να ανακαλύπτω και κατηγορίες. Έχω καταλήξει τι μου αρέσει και βρίσκω πολύ εύκολα αυτό που θέλω για να αρχίζω να αυνανίζομαι πιο γρήγορα. Λατρεύω το πορνό του BDSM και μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση ότι δεν χρησιμοποιούνται μόνο sex toys αλλά και οικεία αντικείμενα, όπως για παράδειγμα το κοντάρι της σκούπας. Μου αρέσει πολύ να βλέπω να κάνει και ο άντρας στην κοπέλα fingering μέχρι να προκληθεί το squirting. Τέλος, με ερεθίζουν οι κατηγορίες threesome και foursome.

-Έψησα κάποια στιγμή τον πρώην μου να παραγγείλουμε έναν δονητή και ένα δαχτυλίδι πέους. Εν τέλει, σε κανέναν από τους συντρόφους μου δεν άρεσε η ιδεά των sex toys και ο μόνος τρόπος που μπορώ να το ερμηνεύσω πως αυτά είναι υποκατάστατο για αυτούς και ότι αυτοί δεν κάνουν κάτι καλά. Είναι λάθος και δημιουργούν ταμπού χωρίς λόγο. Ίσα ίσα θα έπρεπε να είναι ερεθιστικό για κάποιον να του κάνω στοματικό, όσο μου βάζει έναν δονητή μέσα μου.

-Έπειτα, αγόρασα ένα batt plug που έχει μέσα δύο μπίλιες που κουνιούνται όταν κουνιόμουν και εγώ και μου άρεσε πολύ αυτό. Πρόσφατα, πήρα δονούμενες μπίλιες, αλλά δυστυχώς δεν τις έχω χρησιμοποιήσει όπως θα ήθελα. Στοχεύω να μου τις βάζει ο σύντροφος μου μέσα μου και σε ανύποπτες στιγμές να είμαστε έξω και να τις βάζει σε λειτουργία. Το πιο αγαπημένου μου είναι το “womanizer”, το οποίο σε φέρνει σε οργασμό σε ένα λεπτό. Είναι καλύτερο και από στοματικό.

-Πιστεύω θα μου άρεσε το ομαδικό σεξ, αρκεί να ήξερα το ένα άτομο πολύ καλά και είχα μεγάλη οικειότητα μαζί του και το άλλο άτομο να ήταν κάποιος άγνωστος. Θα ήθελα να δοκιμάσω και με άντρες και με γυναίκες. Αυτό που σίγουρα δεν θα ήθελα να γίνει ήταν να κάνω ομαδικό με τον σύντροφό μου, διότι φοβάμαι ότι μετά ο άλλος σε βλέπει διαφορετικά. Τα sex toys σου καλύπτουν κατά κάποιο τρόπο την ανάγκη για ομαδικό σεξ, διότι υπάρχει η ταυτόχρονη διείσδυση.

-Οι φαντασιώσεις μου στον αυνανισμό έχουν να κάνουν με τον σύντροφό μου, κυρίως για πράγματα που δεν έχουμε κάνει. Για παράδειγμα, να με βλέπει να με γλείφει κάποιος άλλος. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να συμβεί όντως, αλλά σαν σκέψη μου αρέσει πολύ.

What do you think?

Written by angelos

Author of hot-news.gr-Responsible for your pleasure

Μετά το σεξ με τον 14χρονο η 32χρονη ετοιμάζεται για το OnlyFans:«Δεν έχω τίποτα να χάσω»

Η Χριστίνα από το “Golden Queens” μιλάει αποκλειστικά στο Hot-news…