13/Οκτ/22
Αληθινή ιστορία:Γιατί προτιμώ να αυτοϊκανοποιούμαι από το να κάνω σ3ξ με τον σύζυγό μου;

Αληθινή ιστορία:Γιατί προτιμώ να αυτοϊκανοποιούμαι από το να κάνω σ3ξ με τον σύζυγό μου;

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια γάμου, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτά που θέλω και πώς τα θέλω στο κρεβάτι μου.

Ο σύζυγός μου και εγώ γνωριστήκαμε όταν ήμασταν 18 ετών και παντρευτήκαμε τρία χρόνια αργότερα. Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι βαριέμαι το σ3ξ μαζί του και προτιμώ να αυτοϊκανοποιούμαι. Καταλαβαίνω ότι δεν βοηθάω τη σχέση μας, αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Κάνουμε σ3ξ μια φορά περίπου το μήνα και αυτό μετά από δική του προτροπή. Εχουμε δύο παιδιά και η ζωή μας κυλάει σε πολύ νορμάλ επίπεδα.Θεωρώ ότι και ο σύζυγός μου θα αυνανίζεται μέσα από το διαδίκτυο και αποφεύγει την σ3ξουαλική επαφή μαζί μου. Δεν μου έχει αναφέρει, όμως, απολύτως τίποτα για την σ3ξουαλική μας δραστηριότητα και ότι κάνουμε σ3ξ πολύ λίγο.

Οταν λείπουν τα παιδιά και είμαι μόνη μου στο σπίτι, αυτοϊκανοποιούμαι μέρα παρά μέρα. Δεν θέλω να το κάνω, αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να το αποφύγω. Κάποιες φορές θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν μπορώ να το διαχειριστώ.

Τα πρώτα χρόνια του γάμου μας το έκανα και πάλι μόνη μου, αλλά σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα. Ενιωθα μεγάλη ενοχή, αλλά δεν γινόταν αλλιώς γιατί σχεδόν σπάνια μπορούσα να έρθω σε οργασμό μαζί του. Δεν ήθελα να τον πληγώσω με το να του το πω και πολλές φορές προσποιούμουν ότι ερχόμουν σε κορύφωση.

Δεν ήθελα να βλάψω την αντρική του περηφάνεια. Κάθε φορά με το που πήγαινε στο μπάνιο για να πλυθεί μετά το σ3ξ, εγώ αυνανιζόμουν στα βιαστικά για να ικανοποιηθώ. Μυστικά από εκείνον.

Θυμάμαι μόνο μια φορά, βγήκε ξαφνικά από το μπάνιο και με έπιασε στα πράσα. Με ρώτησε έκπληκτος «τι κάνεις εκεί;». Εγώ για να τα μπαλώσω του είπα ότι θέλω κι άλλο σ3ξ και εκείνος το δέχτηκε με αμηχανία. Αλλά είμαι σίγουρη πως δεν πείστηκε.

Κάπου διάβασα ότι ο αυνανισμός μπορεί να συμβάλλει στο να κάνει το ζευγάρι καλύτερο σ3ξ, εφόσον άνδρες και γυναίκες μπορούν να μάθουν το σώμα τους καλύτερα. Να βρουν τι τους αρέσει και τι τους ικανοποιεί περισσότερο στο σ3ξ και να το ζητήσουν από τον σύντροφό τους. Αλλά σε εμένα αντί να με βοηθήσει να κάνω καλύτερο σ3ξ με τον σύζυγό μου, με έφτασε στο σημείο να το κάνω μόνη μου. Ποτέ μου όμως δεν μπόρεσα να του δείξω πως να το κάνει.

Τουλάχιστον αυτό που με παρηγόρησε λίγο είναι όταν έμαθα ότι το 70% των παντρεμένων ανθρώπων παραδέχεται ότι αυνανίζεται. Κάτι είναι κι αυτό…

Το θέμα όμως είναι ότι με αυτό που κάνω έρχομαι σε οργασμό πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα. Συνήθως μέσα στα πρώτα τρία λεπτά έχω έρθει σε κορύφωση και αυτό είναι τρομερό. Μερικοί οργασμοί μάλιστα που είχα ήταν οι καλύτεροι που είχα ποτέ.

Παρόλο που ποτέ δεν μιλήσαμε γι ‘αυτό το θέμα, είμαι πεπεισμένη ότι ο σύζυγός μου ξέρει ότι δεν με ικανοποιεί.

‘Τσιμεντοποίησα’ με έναν τρόπο την πεποίθησή μου ότι η κακή μας σ3ξουαλική ζωή ήταν κάτι που απλά έπρεπε να αποδεχτώ.

Μέχρι που αποφάσισα ένα βράδυ σε έναν τσακωμό μας να του αποκαλύψω το μεγάλο μου μυστικό. Αποφάσισα να μοιραστώ την αλήθεια μου μήπως και λυτρωθώ.

Περίμενα ο σύζυγός μου να θυμώσει, να απομακρυνθεί και να αισθανθεί προδομένος. Δεν έκανε τίποτα από αυτά. Αντ ‘αυτού, πήρε τα χέρια μου, κοίταξε στα μάτια μου, και υποσχέθηκε να το αλλάξει.

Βρήκαμε το δρόμο μας πίσω στο υπνοδωμάτιο. Γεμάτοι ελπίδα και οι δύο, χρησιμοποίησα τα δάχτυλά μου για να του δείξω πώς ακριβώς μου άρεσε να με αγγίζω. Ηταν πρόθυμος να μάθει και πήρε πολύ λίγο χρόνο.

Το σ3ξ μετά από αυτό μεταμορφώθηκε σχεδόν αμέσως. Για ένα διάστημα κάναμε σ3ξ λες και ήμασταν παιδιά. Ολο αυτό κάποια στιγμή καταλάγιασε και πλέον η σ3ξουαλική μας επαφή είναι μία φορά την εβδομάδα, όπου ικανοποιούμαστε και οι δύο.

Από τότε έχω σταματήσει να το κάνω μόνη μου και νιώθω υπέροχα».

Η εξομολόγηση της γυναίκας που αυτοϊκανοποιείται δημοσιεύτηκε αρχικά στο αμερικανικό cosmopolitan.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *