01/Δεκ/22
Ρομάριο:

Ρομάριο: “Ξυπνούσα, έκανα σεξ με τη γυναίκα μου και πήγαινα στον αγώνα”…

Ο Ρομάριο, που έγραψε ιστορία στο ποδόσφαιρο τη δεκαετία του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, παραχώρησε μία συνέντευξη στο “The Players Tribune” που θα συζητηθεί.

Ο παλαίμαχος σταρ της Μπαρτσελόνα και ένας από τους καλύτερους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, δεν μάσησε τα λόγια του, αλλά αναφέρθηκε στις “ειδικές” συμφωνίες που έκανε με τους συλλόγους για να του επιτρέπουν να κάνει πάρτι, τη δυσκολία του να ξυπνάει νωρίς για προπόνηση, το ποτό, που δεν αποτέλεσε ποτέ κομμάτι της ζωής του, αλλά και το σεξ.

“Σε ορισμένους συλλόγους, είναι αλήθεια ότι έκανα συμφωνίες που μου επέτρεπαν να κάνω πάρτι. Αλλά ποτέ δεν έχασα την προπόνηση. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Όταν επέστρεψα για να παίξω στη Βραζιλία, είπα σε όλους τους προέδρους: “Κοίτα, μου είναι δύσκολο να ξυπνήσω νωρίς, οπότε πηγαίνω για προπόνηση τα απογεύματα.

Δεν χρειάστηκε καν να το γράψουν σε χαρτί. Ειπώθηκαν τόσες ανοησίες γι’ αυτό: “Ο Ρομάριο δεν κοιμάται”. Κοιμάται! Απλώς ξυπνάει αργότερα. “Ο Ρομάριο δεν προπονείται”. Ναι, προπονείται! Όχι όμως στις 9 το πρωί. Οι προπονητές το ήξεραν”, τόνισε ο 56χρονος Βραζιλιάνος και πρόσθεσε αναφορικά με το ποτό.

“Δεν έχω βγει ποτέ σε πάρτι το βράδυ πριν από έναν αγώνα. Κοίτα, δεν έχω καπνίσει ποτέ. Δόξα τω Θεώ, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Δεν έχω πιει ποτέ. Ούτε μια σταγόνα. Ποιος είπε ότι πρέπει να μεθύσεις για να περάσεις καλά;”, ενώ όσον αφορά το σεξ υποστήριξε:

“Μερικές φορές, την ημέρα του παιχνιδιού, έμενα σπίτι. Αν ξυπνούσα και ήθελα σεξ, έκανα με τη γυναίκα μου και μετά πήγαινα στο παιχνίδι. Στο γήπεδο ήμουν χαλαρός. Ελαφρύς”.

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *