26/Νοέ/22
Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού...

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού…

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά 21 άτομα σε οίκους ανοχής στη Δάφνη, στο Νέο Κόσμο, στην Καλλιθέα και στο κέντρο της Αθήνας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι δύο «καταστήματα» που τυπικά προσέφεραν υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας, διατηρούσαν κρυφούς χώρους όπου γίνονταν ερωτικά ραντεβού. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε τέσσερις χώρους, ύστερα από πληροφορίες για θύματα εμπορίας ανθρώπων. Οι δύο χώροι λειτουργούσαν ως οίκοι ανοχής και οι δύο ως καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ και ευεξίας. Εκεί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 21 γυναίκες για –κατά περίπτωση- παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.

Επίσης διαπιστώθηκε, σε βάρος 2 εκ των ανωτέρω κατηγορουμένων, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινές κάθειρξης 8 και 7 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος των αλλοδαπών γυναικών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή στη Χώρα μας, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής τους απέλασης.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *